VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
-
Nadal u3mujemy ponad 4 setki przewagi, a to spora zaliczka na kolejne mecze .
-
@dovco_handf tak trzymać Panowie
-
Panowie nie chce się wtrącać ale po co te spiny? Wszyscy jesteśmy po tej samej stronie, każdy z nas jest spod znaku Orła, należy się wzajemnie wspierać a nie docinac, każdemu może przydarzyć się gorszy dzień czy nawet tydzień, także Panowie jazda z angolami, 3mam kciuki za Was, jesteście wspanialami menago WSZYSCY!
-
@Dovco_HandF wrzucisz tabelkę z progresem?
-
@huzar-shakir Nie mam jej.
-
-
-
@łukasz-kowalski Wrzuć tabelę ligowa jeszcze
-
@daroo933 said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@łukasz-kowalski Wrzuć tabelę ligowa jeszcze
Można sprawdzić po profilu któregoś z reprezentantów:)
-
@stefan-joptwojmać Nie mam czasu żeby sprawdzać mam życie prywatne. A wstawić to nie kłopot
-
@daroo933 said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@stefan-joptwojmać Nie mam czasu żeby sprawdzać mam życie prywatne. A wstawić to nie kłopot
Tyle samo czasu zajmuje wstawienie jak i sprawdzenie, masz czas wejść na forum to i sprawdzić też powinieneś mieć:P
-
@stefan-joptwojmać No nie koniecznie kolego
-
-
@Łukasz-Kowalski skacze od wygranej do wygranej, wartością składu też bije innych na głowę - to jest zdecydowanie jego bitwa, sam ją wygra dla Polski
-
@dovco_handf Samemu się nie da, ale widzę, że wszyscy trzymają co najmniej swoje pozycje. Brawo Wy!
-
@lhundaeion said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@dovco_handf Samemu się nie da, ale widzę, że wszyscy trzymają co najmniej swoje pozycje. Brawo Wy!
Nie ważne kto na jakiej pozycji będzie na koniec,liczy się wygrana,a że póki co np.Jurek z najniższym celem jest wyżej od Kondzia to też niema jakiegoś znaczenia.Byle do przodu
-
Na razie nie jest źle. @Łukasz-Kowalski rządzi
-
-
Dobra robota Łukasz