VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
@lhundaeion said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@dovco_handf Samemu się nie da, ale widzę, że wszyscy trzymają co najmniej swoje pozycje. Brawo Wy!
Nie ważne kto na jakiej pozycji będzie na koniec,liczy się wygrana,a że póki co np.Jurek z najniższym celem jest wyżej od Kondzia to też niema jakiegoś znaczenia.Byle do przodu
-
Na razie nie jest źle. @Łukasz-Kowalski rządzi
-
-
Dobra robota Łukasz
-
Dziś Puchar i 3mamy kciuki za @sniki26
-
-
Brawo @sniki26!
Mamy szansę na polski finał w finale Pucharu Ligi! -
Dziś wyniki meczów i wynik bitwy. Jutro podsumowanie 1 rundy, trochę statystyk...
-
I znowu mocno odskoczyliśmy Brytyjczykom .
-
-
@łukasz-kowalski no niezłe wyniki kapitanie
-
brawo panowie oby tak dalej
-
@Dovco_HandF & @Łukasz-Kowalski świetna robota panowie.Pozostali grają też dobrze,ale pewnie będzie jeszcze lepiej
-
-
Start 3 rundy
WNT 2018/19 - Oficjalny Dokument
Wszystkie informacje będą po 2 rundzie
Reprezentacja Polski będzie miała przerwę
Selectors:
-
-
@łukasz-kowalski said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
Łukasz, w tabelce na dole jest mały błąd- Marcin - @sniki26 zdobył 14 pkt z rywalem a nie 17
-
Przemek nie dubluj tabelek, korzystaj z opcji "Odpowiedź"
Nie ma błędu, w drugiej tabelce są doliczone 3 punkty za zwycięstwo w pucharze -
@łukasz-kowalski Kuźva,nie spojrzałem na puchar Liczę sobie te punkty ligowe i zniknęły mi 3 Marcina
Sądziłem że punkty z ligi liczone są osobno.Puchar to puchar
-
Ta bitwa jest już wygrana z Wielką Brytanią. pytanie tylko w jakich rozmiarach. Góra tabeli jest przez nas opanowana. Natomiast na dole jest straszny ścisk i co kolejka następują roszady. Nawet ja z moimi 7 meczami bez porażki z rywalami, nie mogę być pewny jeszcze matematycznie rzecz ujmując, że zaliczę cel 9. Walczą o zmniejszenie rozmiarów porażki jak szaleni na 6 kolejek przed końcem ligi