VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
Statystyki z wczoraj:
Obaj na czysto
-
19 i 20 kolejka
-
Statystyki z dzisiaj:
Obaj na czysto
Obaj na czysto
Obaj na czysto
-
Progres po 20/22 kolejek
-
Brawo Polska!
-
@rusewicz said in V Turniej Narodów (WNT 2018/19):
No i zaoszczędziłem jeden obóz, więc dziś w finale Pucharu poczęstuję nim suchego
o kurde to chyba odpowiem tym samym:P
-
Start 5 Rundy: 9 Styczeń 2019
Group B:
Group D :
Group F:
Group G:
Group H:
WNT 2018/19 - OFFICIAL DOCUMENT
Wszystkie informacje po 4 rundzie.
@language-PL ____________________________________________________________________________________________________________________
Selekcjonerzy:
-
@Magic-89-1r brawo za progres
-
Niestety koniec tej bitwy
ostatnia kolejka /
a tak to wygląda tabela ligowa
Puchar
-
aj przepraszam mały błąd wyżej mi się trafił to prawidłowa tabelka
-
Za nami już ostatnie mecze z Kuwejtem. Co prawda przeciwnik nie był zbyt wymagający, ale można się tylko cieszyć że wygraliśmy kolejną bitwę dla biało-czerwonych. Było to dla mnie świetne doświadczenie. Dzięki za powołanie i wspólną grę: @suchy998, @Rusewicz, @pb1984 oraz @Byku-Duma-Warmii.
-
@magic-89-1r, @suchy998, @Rusewicz, @pb1984, @Byku-Duma-Warmii Mistrzowska gra, panowie .
-
Statystyki z wczoraj:
Rywal czysto, Paweł obóz
Czerwona dla Pawła w 39 minucie
Obaj obóz
Marcin obóz, rywal czysto
-
-
Gratuluję Panowie dobrej bitwy i bezproblemowo nad zwycięstwa nad nafciarzami- @suchy998, @Rusewicz, @pb1984 @Byku-Duma-Warmii @Magic-89-1r Świetna robota.
-
@Byku-Duma-Warmii @Łukasz-Kowalski @Stefan-Joptwojmać Proszę o wrzucenie tabelki z wynikiem bitwy na temat turnieju WNT 2018/2019 (English only)
@Byku-Duma-Warmii Możesz zrobić jeszcze siłę 11. Często daje to większą optykę na graczy niż progres.
Gratuluję @suchy998, @Rusewicz, @pb1984 @Byku-Duma-Warmii @Magic-89-1r -
Dzięki panowie za świetną bitwę oraz za zainwestowane monety! Tak prezentuje się tabela oraz wyniki naszej grupy:
Chłopaki zapewnili nam awans z grupy. Teraz zacznie się gra już z poważnymi rywalami. Gramy z Portugalią o pierwsze miejsce. Ciekawa sytuacja, bo zwycięzca naszej grupy będzie grał z Rumunią, tam już wszystko jest rozstrzygnięte.. zagadka ta Palestyna.