VI Turniej Narodów (WNT 2018/19)
-
Dziś pucharowe boje. 3 naszych dalej i 1 od nich. Nie jest źle, zważywszy jak niesamowicie to były zacięte mecze:
Łukasz dostał czerwona kartkę w 9'. -
Mamy półmetek! 11 kolejka - remisowa:
-
Dziś, hm, nieudane poddanie w naszym obozie... przegrana na wyjeździe Łukasza - to te złe informacje. A z dobrych cenne zwycięstwo wyciągnął sniki u siebie i niemniej dobry wynik wykręcił Rusewicz na wyjeździe.
-
-
Kolejka 13 dla Polski, pechowa dla Rumunów, choć poddania im wyszły jak i zresztą nam też.
-
14 kolejka jest dowodem na to jak to jest zacięta bitwa. Aż 3 remisy na trzy mecze pomiędzy Rumunami i Polakami .
-
@dovco_handf to oznacza że rumunie od was odskoczyli?
-
-
@szpilka134 Rumuni nie, ale różnica jest zerowa. Ja nadal nie umiem wygrać z rywalem. Same remisy
-
@huzar-shakir obyś miał rację Panie
-
@rusewicz said in VI Turniej Narodów (WNT 2018/19):
@szpilka134 Rumuni nie, ale różnica jest zerowa. Ja nadal nie umiem wygrać z rywalem. Same remisy
Rywal z najwyższej półki, nie ma co się dziwić, w takich bitwach różnicę zrobi głównie budowa składu i umiejętne wykorzystanie obozów + szczęście lub pech z wyłapaniem reda
-
Piękna kolejka byłaby gdyby nieoczeiwana wpadka snikiego u siebie, ale lidera na szczęście zachował:
-
-
Nie jest źle. My prowadzimy, denerwują się i przeliczają Rumuni. Jutro Puchar i czas na zwycięstwo u @Rusewicz
-
@stefan-joptwojmać ale ja biorąc obozy u siebie mając w miarę ok kadrę nie potrafię wygrać
-
@marcin6578 już nie mam w miarę ok kadry. Odskoczyli mi wszyscy... Nic mi nie chce zejść
-