FIFA 17 - gra wideo...
-
@maloba
Cieszę się, że mogłem pomóc -
@Byku-Duma-Warmii Jeszcze napisz od tego jestem
-
@maloba
Raczej nie, ale lubię pomagać innym -
@Byku-Duma-Warmii Warto pomagac tak zawsze mowil Mi Dziadek
-
Czy wiecie o tym?...Piękny gest twórców FIFA 17. Chłopiec, który miał raka, znalazł się w grze.
Wzór godny naśladowania bez dwóch zdań :thumbsup_tone1:. -
@Dovco_HandF
Podobno to tak ucieszyło chłopca, że udało mu się wyzdrowieć
Respekt się należy za takie zachowanie :fingers_crossed: -
@Byku-Duma-Warmii Niezupełnie tak było, ale to przedsięwzięcie było dla niego wielkim wsparciem mentalnym, co jest niezwykle ważne w wyczerpującej i wyniszczającej ciało i umysł chemioterapii w walce z rakiem :thumbsup_tone1:.
-
@CorreThe Gdzie ten skład?
-
-
@CorreThe
Jest kim wygrywać mecz -
@mihau1878 said in FIFA 17 - gra wideo...:
Macie jakieś rady odnośnie kariery(zespołem/1 zawodnikiem)?
W fife 13 grałem trochę wiecej kariery ale na dłuższą mete kariera klubu i gracza jest mało interesująca. Jak Już sie gra to polecałbym zagrać klubem który się lubi, tak się najprzyjemniej gra
-
@mihau1878 Ja gram kariere zawodnika wybralem sobie srodkowego napadziora i stworzylem wlasnego gracza . Co do ligi to najnizsza angielska , druzyna Yeovil Poziom klasa swiatowa meczy od zajeb.. i jeszcze troche no i te emocje zwiazane z awansami o poziom wyzej az dojde do premier league i zdobede mistrza Co do ulubionej druzyny to jak wybralem Real to wiecej meczy sie omija niz gra takze to nie ma sensu chyba wiekszego bo od razu jest sie na liscie do wypozyczenia . Przy takich graczach jak Benzema Ronaldo i Bale to musialby czekac kilka sezonow na miejsce w pierwszym skladzie i to tez nic pewnego .W fifa17 Wyzwan jest ponad 500 wiec trzeba grac z mysla o swoim zawodniku , druzynie i o odblokowaniu jak najszybciej i najwiecej wyzwan Jedyne co mnie wku.. to to ze prawie w kazdym meczu schodze przed czasem i zawodnik szybko traci na sile ale i z tym juz powoli dochodze do umiarkowania
-
@mihau1878
Dokładnie jak chcesz grać karierę jakimś zespołem to fajnie jest wziąć jakiś słaby zespół i powoli go budować od podstaw wszystko. Bardzo fajnie się wtedy gra Zawsze jak gram karierę to biorę słaby zespół i powoli zaczynam go rozkręcać, aż po jakimś sezonie, dwóch dostaję propozycję od lepszego zespołu i tam gram dalej -
@Byku-Duma-Warmii Dzięki
-
@mihau1878
Nie ma sprawy, w sprawach fify zawsze służę pomocą, trochę życia w nią przegrałem -
@Byku-Duma-Warmii w 17 teraz grasz kariere moze ? podobno kariera zawodnika trwa tylko 15 sezonow przeszedles tyle ?
-
@maloba
Nie Fifę 17 dopiero zamierzam sobie kupić na dniach razem z konsolą PS 4, ale powiem Ci, że nigdy nie udało mi się grać 15 sezonów, bo to prawda, że tyle trwa kariera menedżerska w fifie