-
Jest promocja na monety jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem wystarczy kliknąć tutaj:
Poczym wybrać interesującą nas opcję:
-
No niestety monety szybko schodzą;)
-
Wydarzenie transferowe: od piątku czerwca do poniedziałku lipca
Tymczasowo są większe szanse na sprzedaż graczy na liście transferowej.Zaś od lipca na wszystkich platformach wejdzie coś takiego
- Lekarz będzie mógł zmniejszyć kontuzji gracza podczas jednego dnia z meczu, do aż
-
@Byku-Duma-Warmii nic tylko wystawiać grajków za 300 baniek
-
@huzar-shakir
Właśnie mam taki pomysł, żeby swoich najlepszych graczy w każdej drużynie wystawić na sprzedaż . -
@Byku-Duma-Warmii trzeba będzie spróbować
-
U mnie to zadziałało inaczej, nie chcieli mi najlepsi grajkowie zejść to dokupiłem 4 leszczy i sprzedałem ich za 47mln - wszystkich 4rech
-
@Stefan-Joptwojmać ...30 dopiero jutro.Zobaczymy co będzie się działo
-
@Byku-Duma-Warmii said in Aktualizacje OSM:
Wydarzenie transferowe: od piątku czerwca do poniedziałku lipca
Niestety ze względu na problemy techniczne ta funkcja szybszej sprzedaży graczy została anulowana :(.
Jako odszkodowanie będę prowadzone kampanie Business Club na aplikacjach.
Będą podwójne nagrody w Business Club w piątek, sobotę i niedzielę, tylko trzeba pamiętać, że będą one dostępne tylko na Aplikacjach.
-
@Byku-Duma-Warmii nieładnie
-
@huzar-shakir
Niestety, występowały problemy ze sprzedażą zawodników i mogło by tak być, że wcale by się nie sprzedawali, więc nie potrzebnie nikt nie chciał ryzykować. -
@Byku-Duma-Warmii i tak schodzą jak po grudzie.
-
@huzar-shakir
Masz rację, choć u mnie całkiem nieźle idą od kilku dni. Najważniejsze, że jednak schodzą, gorzej by było gdyby nikomu nie schodzili. -
@Byku-Duma-Warmii zauważyłem że czym bliżej końca ligi tym gorzej że sprzedażą, choć w mojej chińskiej po 3 kolejkach też lipa.
-
@huzar-shakir
Tak zazwyczaj jest, gdyż pod koniec ligi coraz lepsi zawodnicy są wystawiani na sprzedaż. -
@Byku-Duma-Warmii rzeźnia to jest na lidze niemieckiej i Jurka.musiałbyś mieć sporo gotówki żeby kogoś kupić. Nawet Abramowicz tego nie ogarnie
-
@huzar-shakir
Widocznie bardzo dobrze transferujecie skoro jest aż tak drogo :slight_smile:. -
Przez ten cały weekend będzie możliwość tańszego zakładania ligi :slight_smile:
- Będzie możliwość założenia tańszego ligi aż o 25%
- Z graczy, którzy założyli ligę w ten weekend będzie losowanych , którzy dostaną Boss Coins bądź koszulkę piłkarską
-
Od lipca mamy możliwość zdecydowane prostszego założenia ligi. Wszystko ładnie można zobaczyć po tych obrazkach :slight_smile::