-
RE-VALUED
Switzerland
RE-UPLOADED
Romania 2nd
-
48 godzinna akcja promocyjna ze skautem:
Działanie skauta od 26 kwietnia 16:00 GMT - 28 kwietnia 16:00 GMTZawiera: Skaut poszukuje zawodników 8 godzin zamiast 16 godzin.
-
UPDATED
Iceland
-
IOS (4.2.1) będzie to: 8 maja
- Nowa funkcja: Dominacja światowa
- Nowa funkcja na iOS: roszczenie funduszy klubowych
- Link do sklepu z upominkami w Ustawieniach
WEB (3.41.0) będzie to: około 10 maja
- Dodaj flagi do szafy trofeów
-
@maloba Globalny problem. Pracują nad tym .
-
Ze względu na wszystkie problemy z serwerami w ostatnich dniach GB zdecydowało się przekazać wszystkim naszym użytkownikom 50 bezpłatnych monet Bosa. Możesz je odebrać:Idź do Klubu Biznesowego Kliknij kod promocyjny Wypełnij SORRY2017
-
@Dovco_HandF Właśnie odebrałem prezent. Bardzo fajne posunięcie ze strony GB
-
@Michal_ACM Niby nie wiele, ale zawsze to dodatkowych 50 coinsów za utrudnienia w grze. Miłe z ich strony :ok_hand_tone1:.
-
@Rusewicz
Cieszymy się, że również mogłeś odebrać darmowe monety :slight_smile: -
Od dzisiaj i bez daty zakończenia wszystkie zadania transferowe będą działać z przerwą jednej godziny. Działanie to miało na celu zwiększenie stabilności serwerów, dopóki nie wdrożona zostanie ostateczna decyzja - pracownicy transferowi działają również w strefie czasowej, podobnie jak silniki symulacji! Tak więc na razie wszystkie silniki rozpoczną się o godzinie 5:00 lub 6:00 UTC i powinny mieć ostatnią rundę w godzinach 13:00 lub 14:00. Będziemy was informować, gdy wdrożony będzie ostateczny system! UWAGA: Ta zmiana nie dotyczy serwerów OSM NL!
-
@Dovco_HandF o 49550 za te nasze krzywdy za mało.dają Ci 50 monet a w momencie kiedy zbliża się mecz nie możesz nic zrobić,więc wylatujesz z pucharu po porażce przeciw gotowi po karnych...wiem,można by długo polemizować na ten i inne tematy, jednak to tylko moja opinia.wygląda na to ,że należy oczekiwać dalszych niespodziewajek
-
@huzar-shakir Dla niektórych jeden posiłek dziennie jest darem od boga/bogów. Dla innych 10 posiłków dziennie jest za mało. 50 monet to chociażby zakup 50 zawodników z TL-u. 50 monet to zawsze lepiej niż 0 monet i to należy docenić. Bo to jest 50 monet minimalnie razy milion aktywnych graczy czyli robi się 50 milionów monet... albo 50 razy 4 miliony graczy (bo tylu gra oficjalnie ludzi w OSM). Więc jest to jakiś "drobny| gest ze strony GB :ok_hand_tone2:.
-
@Dovco_HandF wiedziałem że dasz Jerzy ciesząca Ciebie odpowiedź, mnie ona jednak nie zadowala.typowy ze mnie Polak. ..zawsze mu mało i zawsze będę narzekać
-
@huzar-shakir Prawdę piszesz, Przemo .
-
@Dovco_HandF wiem,ale cóż...niema co się dalej spierać
-
Sam się zastanawiałem co w ostatnim czasie te serwery tak muliły i już znam odpowiedź. 50 coinsów to zawsze coś, można w fajny sposób je wykorzystać a mogli nic nie dać.
-
@Vip3r94 Dokładnie :thumbsup_tone1:. Nie raz i nie dwa muliło wcześniej i nic nie dawali. A jak teraz już dali coś w rekompensacie za nerwy i frustracje w grze, to też źle.