-
UPDATED
Brazil
HondurasRE-VALUED
Romania
-
RE-VALUED
Malaysia
Germany 2nd
Croatia
Netherlands 3rd
Italy -
WEB release V3.38.0
Możesz teraz ustawić precyzyjnie w swojej taktyce liczbę na suwakach. Skaut dokładnie pokaże ci, których piłkarzy szuka. Mamy też nowy projekt dla wszystkich flag Mamy także nowy projekt dla wszystkich powiadomień.
-
@Dovco_HandF Cieszą mnie wartości liczbowe przy suwakach bo baaaardzo tego brakowało. Ale w skaucie nie widze różnicy przy ustawianiu parametrów szukania poza tym że zostały przetłumaczone z angielskiego na polski. Może jak skaut wróci to będzie widać jakieś zmiany...
-
@Michal_ACM Ja też nie wiem o co chodzi, ale na pewno o coś chodzi skoro podali mi taką informację. Wkrótce zauważymy zmianę, jestem tego pewien .
-
@Didierluk said in Aktualizacje OSM:
Podwójne "i" w Klub-Stadion dalej nie zmienione. Pamiętam że jak zacząłem grę w sierpniu to już tak było
Nie mamy na to wpływu - sprawa była wielokrotnie zgłaszana.
-
@mihau1878 said in Aktualizacje OSM:
Wydaje mi się, że chodzi o to:
Bez wątpienia o to chodzi :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF
Moim zdaniem jedna z ważniejszych aktualizacji ostatnio -
@Dovco_HandF Mam nadzieję, że teraz będzie tylko piłkarz jakiego szukamy. Bo wcześniej było tak, że skaut znalazł np. 70+, 70+ i 90+ jak miał szukać 90+.
-
RE-VALUED
Belgium
Turkey -
@Damiś27 said in Aktualizacje OSM:
@Dovco_HandF Mam nadzieję, że teraz będzie tylko piłkarz jakiego szukamy. Bo wcześniej było tak, że skaut znalazł np. 70+, 70+ i 90+ jak miał szukać 90+.
Na to akurat nie mamy wpływu. Bo jeśli wszyscy gracze 90+ do 25 lat i o danych parametrach zostaną już wykupieni to siłą rzeczy skaut nie ma już co przywozić i musi przywlec tych z niższym poziomem. Taką sytuację widziałem już nie raz w bitwach gdzie wszyscy transferują na potęgę.
-
@Michal_ACM Nieraz się zdarzało nawet na początku ligi, mimo że było mało transferów...
-
UPDATED
Belarus
Norway
Sweden
Sweden 2nd -
RE-VALUED
Montenegro
-
UPDATED
Champions League - Oceania
El Salvador -