-
Już w ten weekend treningi piłkarzy będą nam prznosiły większe efekty
-
Piszę w tym temacie głównie do Moderatorów grup. Tylko do 15 grudnia jest możliwość załatwiania spraw dotyczących problemów z przyjęciem do grup, z dostępem do forum itp. Administrator odpowiedzialny za to ma urlop od tego piątku! Wszystkie sprawy rozwiązywane będą po nowym roku!
-
Dodana została liga świąteczna
http://pl.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/1541
-
W dniach i grudnia skaut będzie wracał po godzinie poszukiwań.
-
Już w ten weekend transfery nię będą nas kosztowały żadnej monety.
-
Tylko na weekend? Czy na stałe od tego weekendu?
-
@kruk94
Tylko weekend :slight_smile:. -
@byku-duma-warmii said in Aktualizacje OSM:
Już w ten weekend transfery nię będą nas kosztowały żadnej monety.
Szkoda że za scauta należy jednak po 15 monet tracić
Niema sprawiedliwości. -
@huzar-shakir
Wszystkiego nie można mieć. -
Witam dlaczego podczas odtwarzania komentarzu meczowego nie pokazuje dymkow akcji tak jak było wcześniej,beznadziejnie to teraz wygląda
-
@mateusz-wzorek-995 może zwiekszyles sobie prędkość x4
-
Od dzisiaj do piątku mamy taką oto aktualzację. Starsi gracze będą zdecydowanie lepiej się trenować.
-
@byku-duma-warmii przeciągneli do dzisiaj, rano jak ustawiałem jakiegoś "starszego pana" jeszcze miał dłuugi pasek treningu, po południu magia znikła, normalne kilkanaście % treningu
-
@borynos Nędza z biedą, a było tak kosmicznie .
-
@borynos
Wiesz, wiecznie to nie mogło trwać, dobrze o tym wiedzieliśmy. -
@mihau1878 said in Aktualizacje OSM:
Dziś z okazji ostatniego dnia okienka transferowego skaut szybciej przywozi zawodników i więcej piłkarzy jest sprzedawane na liście transferowej.
Nie zauważyłem różnicy w porównaniu z wczoraj czy z poprzednimi dniami popelina transferowa trwa nadal
-
Jest znaczna różnica, ale może być też tak, że na różnych serwerach o różnej porze wchodzi event.
O 12:37 całą lt wyczyściło u mnie w lidze;D