-
Tylko na weekend? Czy na stałe od tego weekendu?
-
@kruk94
Tylko weekend :slight_smile:. -
@byku-duma-warmii said in Aktualizacje OSM:
Już w ten weekend transfery nię będą nas kosztowały żadnej monety.
Szkoda że za scauta należy jednak po 15 monet tracić
Niema sprawiedliwości. -
@huzar-shakir
Wszystkiego nie można mieć. -
Witam dlaczego podczas odtwarzania komentarzu meczowego nie pokazuje dymkow akcji tak jak było wcześniej,beznadziejnie to teraz wygląda
-
@mateusz-wzorek-995 może zwiekszyles sobie prędkość x4
-
Od dzisiaj do piątku mamy taką oto aktualzację. Starsi gracze będą zdecydowanie lepiej się trenować.
-
@byku-duma-warmii przeciągneli do dzisiaj, rano jak ustawiałem jakiegoś "starszego pana" jeszcze miał dłuugi pasek treningu, po południu magia znikła, normalne kilkanaście % treningu
-
@borynos Nędza z biedą, a było tak kosmicznie .
-
@borynos
Wiesz, wiecznie to nie mogło trwać, dobrze o tym wiedzieliśmy. -
@mihau1878 said in Aktualizacje OSM:
Dziś z okazji ostatniego dnia okienka transferowego skaut szybciej przywozi zawodników i więcej piłkarzy jest sprzedawane na liście transferowej.
Nie zauważyłem różnicy w porównaniu z wczoraj czy z poprzednimi dniami popelina transferowa trwa nadal
-
Jest znaczna różnica, ale może być też tak, że na różnych serwerach o różnej porze wchodzi event.
O 12:37 całą lt wyczyściło u mnie w lidze;D
-
@stefan-joptwojmać to może we wloskiej @mihau1878 ostatni dzień transferowy odbędzie się jutro ...
-
@stefan-joptwojmać mam do Ciebie pytanko, masz moze wiedze na temat aktualizacji aplikacji OSM na androida? Bo ciekawi mnie, czy zostana wprowadzone np. oceny zawodnikow, chociazby ogolne, tak jak jest to na przegladarce. Chyba, ze ta informacja nie ma nic do gry zawodnika i gracz z ocena ogolna "6" moze blyszczec na boisku bardziej niz gracz z ocena ogolna "8"? Pozdrawiam
-
Na apce też są oceny zawodników.
-
@stefan-joptwojmać gdzie?
-
@didierluk chyba jednak od rozdzielczosci. Mysle, ze jakbym mial cegle 6" (a jakis czas temu mialem lumie1320) to bym mial ta dodatkowa kolumne a tak musze koezystac na fonie z przegladarki, co nie jest zbyt wygodne i jest dosc mocno czasochlonne...ale jakos to przeboleje Dzieki za pomoc!! Tobie rozwiez @Stefan-Joptwojmać