-
@byku-duma-warmii jeszcze w ligach mógłby też być
-
@marcin657827
To prawda tego też brakuje w ligach -
Ciekawe czy dodadza Usaina Bolta do gry
-
Już od dziś do poniedziałku skaut wraca po godzinach :slight_smile:.
-
To można pohandlować
-
Forum Czat dla grup na Aplikacji już dostępny
-
Aktualizacja Grup na telefonach (Nowość)
-
W tamtym tygodniu weszła aktualizacja, która wprowadziła to, że zawodnicy sprzedani z naszych drużyn podczas ligi mogą powracać na listę transferową, skautem bądź nawet w ofercie specjalnej. Gracze Ci będą mieli takie statystyki, które mieli podczas opuszczania ligi.
-
@byku-duma-warmii Ciekawe,bo podczas bitwy przeciw AG sprzedałem Donnorumme ze skill 90 a powrócił na LT ze skill105 z tego samego klubu ,do którego go sprzedałem.
-
@huzar-shakir
W jakiś tam przypadkach ich umiejętności mogą się zmieniać. -
@byku-duma-warmii Donnorumma to nie był jedyny przypadek tej bitwy ;). Więcej takich graczy się pojawiało.
-
@huzar-shakir
Oczywiście, chodziło mi o to, że piłkarze wracają raz lepsi niż byli, a innym razem tacy jak odchodzili. -
@byku-duma-warmii dziś sprzedałem na głównym pomocnika Boufal ,którego kupiłem kilka dni temu od scauta,dziś otwieram scauta ze skill 80 - 89 i co ?i Boufal Patrzę i niedowierzam .świąteczne jaja
-
@huzar-shakir dzień świstaka
-
@huzar-shakir
Zobacz co napisałem kilka postów wyżej. Od skauta również może przyjść. -
@byku-duma-warmii wiem co napisałeś, zdziwiła mnie jednak zaistniała sytuacja.sprzedałem dziś grają i mogłem to w tym samym dniu kupić.to jednak jest mała kpina niech sobie zawodnicy wracają, ale po jakimś czasie i z wyższym skill,oczywiście za dobre pieniądze
-
@byku-duma-warmii said in Aktualizacje OSM:
Oczywiście, chodziło mi o to, że piłkarze wracają raz lepsi niż byli, a innym razem tacy jak odchodzili.
LOteria....
-
@harry-poon said in Promotions/Campaigns:
This weekend's event:
Można aż 6 zawodników dać na TL w czasie tej promocji weekendowej .
Ps. Prima Aprillis
-
Nie dam rady pisać na czacie głównym grupy
bo mi wyskakuje takie coś you have not joined chat room