Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@dovco_handf
Powodzenia Jurku -
@dovco_handf Pomału staje się jednym z najbardziej doświadczonych graczy w naszej grupie. Powodzenia naszym debiutantom @Szymon-Tomporowski i @Lhundaeion.
-
@magic-89-1r said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf Pomału staje się jednym z najbardziej doświadczonych graczy w naszej grupie. Powodzenia naszym debiutantom @Szymon-Tomporowski i @Lhundaeion.
co prawda to prawda najbardziej w ligach grupowych PAM jest mnie ciebie pokonać z naszej grupy , cud ze teraz wyeliminowałem CB z pucharu
-
@byku-duma-warmii said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf
Powodzenia JurkuNajbardziej cieszę się, że już mam prawdziwych mistrzów w grupie takich właśnie jak @suchy998, @Magic-89-1r, @Kamson73, @pawelzylicz czy @kryminalksg A do gry garną się następni utalentowani menadżerowie
-
@dovco_handf @Lhundaeion - ten gość będzie objawieniem bitwy Nie będę ukrywać,grałem z przeciw niemu i przyznam że jest dobry.
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf @Lhundaeion - ten gość będzie objawieniem bitwy Nie będę ukrywać,grałem z przeciw niemu i przyznam że jest dobry.
Złych do bitwy nie powołuję
-
@huzar-shakir też zauważyłem, że super sobie radzi. Podejrzewam, że grał już wcześniej albo @Dovco_HandF im tam takie rady daje, że tak cisna
-
@daroo933 @Lhundaeion to mój nowy kompan w przyszłorocznym MPP Może z nim wygram mistrzostwa ?
-
@dovco_handf
Fajnie, że grupa się rozwija, oby tak dalej Jurku, a za niedługo nikt was nie zatrzyma na naszym podwórku -
@dovco_handf
Fajnie, że grupa się rozwija, oby tak dalej Jurku, a za niedługo nikt was nie zatrzyma na naszym podwórkuNie no bez przesady Byczek.. Nie dajesz szans innym?
-
@daroo933
No powiem Ci, że już w tym roku było z nimi bardzo ciężko, a jak już nabiorą doświadczenia to za rok stawiam ich jako głównego kandydata do złota w naszych Mistrzostwach Polski. Choć oczywiście każdy będzie miał takie same szanse na początku. -
@daroo933 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf
Fajnie, że grupa się rozwija, oby tak dalej Jurku, a za niedługo nikt was nie zatrzyma na naszym podwórkuNie no bez przesady Byczek.. Nie dajesz szans innym?
Ejj,przecież my dinozaury z Husarya to się już tylko na przemiał nadajemy...
-
@huzar-shakir Mów o sobie ja jestem wciąż młody!
-
@daroo933
No powiem Ci, że już w tym roku było z nimi bardzo ciężko, a jak już nabiorą doświadczenia to za rok stawiam ich jako głównego kandydata do złota w naszych Mistrzostwach Polski. Choć oczywiście każdy będzie miał takie same szanse na początku.Za rok to tytuł niestety dla wszystkich polskich grup powraca do Husarya Po kompromitacji w ostatnich MPG czas odzyskać majstra.
-
@huzar-shakir Nie mów hop PAM ma tajną broń
-
Round 2
Revenants vs Saprtacus LegendsG1 - @gorkins
G3 - @pb1984
G3 - @Ochowiak
G7 - @AC-Bubol
G9 - @Stefan-Joptwojmać -
Group X - Round
One pice - Polish Eagles
Away Team - Polish Eagles