Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
KOniec! Nokaut!
Więcej szczegółów wieczorem jak wrócę z pracy.
Mega-dzięki drużyna : @Magic-89-1r @suchy998 @Kamson73 @pawelzylicz -
@dovco_handf To ja dziękuję Jako żelazny rezerwowy Nie chciałem wystąpić w bitwie, a tutaj tak dobrze nam poszło
-
I jeszcze progres:
-
@dovco_handf Jerzy,dwójka z przodu.Ładnie.
-
I na koniec mecze bezpośrednie z rywalami:
-
Group X
Runda
Polish Eagles 1040 - 1395 OSM Striker Ultras
Niestety my przegraliśmy, taka bitwa spokojnie mogła by być w fazie pucharowej.
Wynik bitwy mógł być mniejszy jednak zachowaliśmy w 22 kolejce zgrupowania, bo wiedzieliśmy że przegraliśmy.
Była to trudna bitwa i dziękuję za walkę @FORMOZA @tristan1982 @Łukasz-Kowalski @martin343 -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf Jerzy,dwójka z przodu.Ładnie.
Nieźle transfery obrodziły
-
-
U nas także porażka, rywal kompletnie nas zniszczył. Nic nie mieliśmy do powiedzenia, a pod koniec już odpuściliśmy ze zgrupowaniami bo i tak była wielka porażka. W sumie porażka z mojej winy, zły dobór składu na tą bitwę i niestety wielka klęska. Mam nadzieję, że w drugiej kolejce uda nas się odkuć.
-
@byku-duma-warmii Trzeba przyznać że rywale was zlali równo.Po przegranej czas się odkuć na kolejnym rywalu. Powodzenia w następnej bitwie.
-
@huzar-shakir
Trzeba, trzeba. Tym razem zagramy już w najmocniejszym składzie. -
Round 02 - Alignment
The Groups have until 23:59 of September 18 (Dutch time) to publish the alignment, must include the Captain, Moderator (Team of the house) and the Group that is aligned (Group A, B, C ...)
Home team will be the creator of the league.
Follow this template for publication
Group Ñ: ESQUADRÃO SUICIDA Vs Tugas Away Team G1: Cidadewap G3: Cidadewap1 G5: Cidadewap2 G7: Cidadewap3 G9: Cidadewap4
Second round battles
Groups that do not publish the Alignment within the established deadline will be penalized at -100 Points, if there is no publication until noon 19/09 (Dutch time) the groups will be eliminated from the competition.
other information such as the league to be played and how to create the league will be published after the end for publication of the alignment.
Polskie Grupy w WCC
Grupa F- Spartacus Legends
- Polish Warriors
Grupa P
- Husarya_PL
Grupa T
- Polska Akademia Menadżerów
Grupa U
- Polish Legends
Grupa X
- Polish Eagles
-
Kolejnych dwóch debiutantów w naszej ekipie w 2 rundzie fazy grupowej:
Group T: Polska Akademia Menadżerów vs Pichichis de Leyenda
Home Team
G1: @Magic-89-1r
G3: @suchy998
G5: @Szymon-Tomporowski
G7: @Lhundaeion
G9: @Dovco_HandF (c/pm) -
@dovco_handf
Powodzenia Jurku -
@dovco_handf Pomału staje się jednym z najbardziej doświadczonych graczy w naszej grupie. Powodzenia naszym debiutantom @Szymon-Tomporowski i @Lhundaeion.
-
@magic-89-1r said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf Pomału staje się jednym z najbardziej doświadczonych graczy w naszej grupie. Powodzenia naszym debiutantom @Szymon-Tomporowski i @Lhundaeion.
co prawda to prawda najbardziej w ligach grupowych PAM jest mnie ciebie pokonać z naszej grupy , cud ze teraz wyeliminowałem CB z pucharu
-
@byku-duma-warmii said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf
Powodzenia JurkuNajbardziej cieszę się, że już mam prawdziwych mistrzów w grupie takich właśnie jak @suchy998, @Magic-89-1r, @Kamson73, @pawelzylicz czy @kryminalksg A do gry garną się następni utalentowani menadżerowie
-
@dovco_handf @Lhundaeion - ten gość będzie objawieniem bitwy Nie będę ukrywać,grałem z przeciw niemu i przyznam że jest dobry.
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf @Lhundaeion - ten gość będzie objawieniem bitwy Nie będę ukrywać,grałem z przeciw niemu i przyznam że jest dobry.
Złych do bitwy nie powołuję
-
@huzar-shakir też zauważyłem, że super sobie radzi. Podejrzewam, że grał już wcześniej albo @Dovco_HandF im tam takie rady daje, że tak cisna