Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
Leją nas po pierwszej połowie meczu:
-
@suchy998 grał 5 wyjazdów, znam ten ból z celu 9 szkoda, że nie wpadło więcej punktów, ale jak teraz wystrzeli to aż iskry będą lecieć, jak jeszcze zostało mu obozów to hoho
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@suchy998 grał 5 wyjazdów, znam ten ból z celu 9 szkoda, że nie wpadło więcej punktów, ale jak teraz wystrzeli to aż iskry będą lecieć, jak jeszcze zostało mu obozów to hoho
W tabeli po prawej uwzględniłem wyjazdy, ale rywali, czyli @suchy998 grał u siebie, bardzo pechowa bitwa dla niego jak i dla całej naszej drużyny
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
W tabeli po prawej uwzględniłem wyjazdy, ale rywali, czyli @suchy998 grał u siebie, bardzo pechowa bitwa dla niego jak i dla całej naszej drużyny
Taka zmyłka, ja tak spojrzałem z przyzwyczajenia tak jak sam ustawiam. Grałem kiedyś z tym Ola Ola Oma, bardzo mocny zawodnik taktycznie.
-
@stefan-joptwojmać Oni wszyscy są mocni, co widać po ich zdobyczach punktowych.
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@stefan-joptwojmać Oni wszyscy są mocni, co widać po ich zdobyczach punktowych.
Nie wątpię, ale tego jednego zapamiętałem i to dobrze, bo dał mi się we znaki strasznie
-
Niestety Mistrzostwa Świata pokazują nam jak wiele dzieli nas od większości mocny grup ze świata. Co gorsz wszystkie polskie grupy mają takie problemy.
-
@byku-duma-warmii Miejmy nadzieję, że nadrobimy te zaległości w niedalekiej przyszłości
-
@dovco_handf
Było by świetnie -
Nasi rywale, także nad nami dominują.
-
@byku-duma-warmii said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Niestety Mistrzostwa Świata pokazują nam jak wiele dzieli nas od większości mocny grup ze świata. Co gorsz wszystkie polskie grupy mają takie problemy.
U nas bitwa idzie po naszej myśli. Husarya wygrywa póki co na spokojnie,a należy dodać że niektórzy palą się do gry z ławki rezerwowej .Nowe twarze H_PL pokażą na co ich stać i zmiotą w pył rywali.
-
@huzar-shakir
Bardzo mnie to cieszy Przemku -
@byku-duma-warmii mnie też choć nie gram,kibicuję jednak wszystkim naszym grupom na równo,no chyba,że któraś zagra z H_PL
-
@huzar-shakir
Mam takie samo podejście. -
@byku-duma-warmii jest mała różnica Maniek.hrać i kibicować oraz tylko kibicować i spoglądać na to obiektywnym okiem
-
Ta bitwa nie dla mnie była piszanna
-
@huzar-shakir
Jest również różnica pomiędzy naszymi grupami, ważne byśmy wspierali się nawzajem -
@suchy998 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Ta bitwa nie dla mnie była piszanna
Na dodatek wszystkie mecze to jak nie czerwpna to kontuzja i 1 do 0 przegrywam
-
Zauważyłem u mnie w bitwie, że goście inwestują w graczy tych samych narodowości, na przyszłość fajnie by było dogadać się w swoim gronie kto kogo jaką narodowość bierze, by się nie dublować. By ten bonus działał, trzeba mieć 6 z tej samej narodowości. Ja też tak grałem i wydaje mi się, że to zwiększa trochę szansę, teraz zrobiłem błąd bo sprzedałem kilku Brazylijczyków. I scout już mi nie przywozi 90+, a wszystko dlatego, że nie tylko, że taki sam pomysł miał rywal i wykupił mi
-
Zauważyłem u mnie w bitwie, że goście inwestują w graczy tych samych narodowości, na przyszłość fajnie by było dogadać się w swoim gronie kto kogo jaką narodowość bierze, by się nie dublować. By ten bonus działał, trzeba mieć 6 z tej samej narodowości. Ja też tak grałem i wydaje mi się, że to zwiększa trochę szansę, teraz zrobiłem błąd bo sprzedałem kilku Brazylijczyków. I scout już mi nie przywozi 90+, a wszystko dlatego, że nie tylko, że taki sam pomysł miał rywal i wykupił mi
Zwłaszcza, że w rewanżach widać będzie ten bonus.