Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@toomanyways bardzo ładnie brawo
-
@toomanyways
Brawo Michał -
U nas coś się załamało w 14 kolejce i rywal nas rozjechał, PW będziecie mieli ciężką przeprawę. Oni dogadali się i zrobili narodowościowe składy + boisko na 6% i nie było podjazdu, a gdy obóz do tego dochodzi jest bardzo ciężko. Narodowości które wykorzystali do budowy drużyny to:
Brazylia
Francja
Anglia
Niemcy
i zdublowali Francuzów chociaż ten jeden to taki nijaki było, ale wystarczy 6 zawodników:) -
@toomanyways said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
W tej bitwie jeden rywali nie miał szczęścia w meczach ze mną
Wybitny pech!
-
@stefan-joptwojmać zobaczymy. Może też zastosujemy ich metodę.
-
Nam zdecydowanie nie wyszła ta bitwa. Spora dawka pecha + lepsze umiejętności przeciwników, nie wykorzystanie potencjału, jakim dysponowaliśmy = porażka.
-
@mihau1878 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Znakomicie panowie.Wszyscy całą piątka zagrała na równym wysokim poziomie.
@mihau1878 & @sniki26 & @kret166 ( udany powrót na bitewne salony ) & @cezarro & @rusewicz zdobyli od 20 pkt wzwyż. Good Job: )
I nawet jeśli rywal nie był z najwyższej półki to trochę rywali postraszyliście -
Frajerzy roku. Przegraliśmy bitwę w ostatniej kolejce
-
My tak samo z wami w poprzedniej bitwie..
-
@huzar-shakir przyjemny jednak jedyne emocje w tej bitwie jakie mi towarzyszyły to przy meczach ze wspomnianym kretem który miał dwa oddania i na obu się nie ustawił co sprawiło że przegrałem oba mecze. Dobrze że przeciwnik był jaki był
-
Przegraliśmy zgodnie z przewidywaniami, choć walczyliśmy jak mogliśmy najlepiej. Dwóch debiutantów zagrało w bitwie. @Szymon-Tomporowski, który zdobył 1 punkt w meczach z rywalami i @Lhundaeion, który okazał się prawdziwym objawieniem drużyny, zdobywając najwięcej punktów i dokładając do tego zwycięstwo w pucharze. Prawdziwe wejście smoka!
Gropa T - Runda 2 - 22/22
Polska Akademia Menadżerów Pichichis de Leyenda
PAM 906:1589 PDL
Różnica: 683
-
@dovco_handf Lhundaeion grał ze mną w Grupie w IMP, bardzo dobry grajek
-
@pawelzylicz said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf Lhundaeion grał ze mną w Grupie w IMP, bardzo dobry grajek
Obaj jesteście świetnymi grajkami .
-
@dovco_handf Zostałem zrównany z ziemią w tej bitwie.
Gratulacje @Lhundaeion za świetną rundę.
-
Group X
Polish Eagles - one pice
Bitwa trudna i również ciężki czas dla nas, bo wyniki meczów były o 17.
Najważniejsza jest wygrana @FORMOZA @tristan1982 @Prezes-Kukito @martin343 -
@toomanyways do tego jeszcze -300 pkt za 5 obóz wzięty przez jednego z naszych menedżerów.
-
@magic-89-1r said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf Zostałem zrównany z ziemią w tej bitwie.
Gratulacje @Lhundaeion za świetną rundę.
Nie każdą bitwę da się wygrać, a nasi rywale to świetna, zaprawiona w bitwach ekipa wiarusów. Z każdej natomiast można czegoś się nauczyć. No i odkryliśmy nowy talent: @Lhundaeion .