Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
DC .vs PAM
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@suchy998 trochę Was rywale leją ale nie poddawać się pany i raz dwa zmieniać proszę oblicze bitewki
mam tako nadzieje
-
Czy tylko ja mam wrażenie, że z transferami coś ostatnio słabiej? Jestem prawie na każdej sesji transferowej i max jeden zawodnik mi schodzi o ile w ogóle ktoś zejdzie;/
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Czy tylko ja mam wrażenie, że z transferami coś ostatnio słabiej? Jestem prawie na każdej sesji transferowej i max jeden zawodnik mi schodzi o ile w ogóle ktoś zejdzie;/
Wydasz 440 zł na jedenastkę i kadrę zbudujesz na momencie
-
@stefan-joptwojmać wszystko skupia się wokół kasy...
-
Też mi coś gorzej transfery siadają. W naszej bitwie tak jakby przeciwnikom lepiej to szło, ale nie odskakują kosmisznie, czyli borykają się zapewne z tym samym problemem i warunki są sprawiedliwe dla wszystkich. Niemniej są inne i trzeba się do nich szybko przystosować
-
U nas jest chyba podobnie jak w większości bitew z udziałem polskich grup.Sprzedać zawodnika za około 20 milionów to jest już coś.Po mału należy się przyzwyczajać do faktu że za niedługo będziemy zmuszeni albo kupować graczy za pieniądze,bo do tego chyba dążą ci tam z góry
-
@huzar-shakir W bitwach nie wolno, więc jest OK. Można grać ligi grupowe lub ze znajomymi i się umówić, też jest ok. Dominację ogarniesz grając w randomowych ligach z randomowymi graczami, a sam wiesz, jaki to poziom jest. Jak sobie jeden z drugim zwiną karty mamusi, kupią Messiego i Cristianę, też sobie z nimi poradzisz
-
troche z wczoraj odrobione
-
@lhundaeion może i masz rację, ja się nie znam na geografii
-
5/22
6/22
-
Wkopcie im za nas, ale nie lekceważcie rywala, powoli zarysowuje się przewaga w progresie u nich, oni transferów nie odpuszczą tak łatwo i tym głownie nas załatwili.
U nas nijak się dzieje.
Co do transferów to zauważyłem, że rywalom też nie za bardzo idzie, aczkolwiek @pb1984 ładnie u nas transferuje. Na razie taką kadrę udało mi się zmajstrować..
Staram się ujednolicić narodowościowo zawodników, być może to też jest problem, może inne nacje częściej schodzą, z Brazylijczykami nie miałem takiego problemu, w tym czasie wszyscy byli co najmniej 80+, z Włochami ciężej, może ktoś ma jakieś pomysł na narodowość zawodników, co dobrze schodzi? Z tego co obserwuję ładnie też schodzą Hiszpanie.
-
@stefan-joptwojmać Nie widzę różnicy w tym aby mieć kilku czy tez kilkunastu graczy z jednego kraju.
Twoja kadra nie powala na kolana,ale można na tych grajkach zarobić.
-
Ciężka sytuacja, ale walczymy dalej.
-
Progres :
-
@mati-colchoner strasznìe was łomocą.
-