Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
Rywale w niebezpiecznie szybki sposób się do nas zbliżają.Dobrze,że mamy komplet w pucharze,a to duży plus.
-
7/22
8/22
Niestety bardzo zła kolejka i rywale prowadzą
-
U nas sytuacja się poprawiła i nadrobiliśmy do rywala. Jak na razie sytuacja wydaje się otwarta. Obozów nie uwzględniałem, bo nie orientuję się kto ile i na kogo użył.
-
Dodatkowo u nas ja mam całą wyjściową jedenastkę Włochów, @pb1984 ma Hiszpanów, a nikt poza tym nie buduje w ten sposób kadry.
@krystian16061994 a jak tam u was rywale, budują narodowościową kadrę?
-
@stefan-joptwojmać Tak budują my też staramy się budować
-
Też bym wrzucił, jak po dupie dostajemy, ale nie umiem w tą tabelkę. W miarę dobrze sobie z nimi Suchy radzi, a ogólnie to mamy problem z nimi wygrać nawet u siebie. Kolejka 9, jak niżej. Ja miałem zgrupowanie i niezłą przewagę w meczu, a jednak przeciwnik potrafił nie stracić bramki. Nie pomogło nawet jego czerwo w 35'
-
My Husarzy na spokojnie idziemy po swoje czyli kolejną rundę.Wczoraj komplet naszych wygranych i świetne oddanie,które prorokują szybki koniec bitwy...i obym się nie mylił
-
Dobra kolejka, 7 pkt z 3 wyjazdów to niezły kapitał
-
9/22
-
Eldorado na LT trwa w najlepsze @huzar-shakir króluje w transferach
-
@borynos said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Eldorado na LT trwa w najlepsze @huzar-shakir króluje w transferach
Kasa misiu kasa ...
-
Jeśli o transfery dzisiejsze chodzi to był to dzień bardzo udany.Oczywiście zawsze może być lepiej,ale niema co narzekać.Co za dużo to nie zdrowo j
Co ciekawe sprzedaż Traore za 72,4 miliona to mój drugi wynik w karierze.Może i zespołu dobrze mi się buduje jednak gdyby nie szaleństwo transferowe to raczej ten napastnik by nie zszedł.
-
Pech chciał że w ćwierćfinale pucharu zagraliśmy dwa oddania i tylko trzech z nas awansowało do najlepszej czwórki.Final jednak jest masz.Albo ja albo @sniki26 ślizniemy się do meczu o puchar
-
Group X - Round 3
Polish Eagles vs SEVDAMIZ FUTBOL
U nas walka trwa i obie grupy mają już prawie 1000% (możliwe że dziś będzie) -
10/22