Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
Co do transferów to coś ruszyło z kopyta, w przeciągu 2 dni zrobiłem wartość kadry z 135 mln na 242 mln. Cała jedenastka Włochów
-
Szkoda że transferowe szaleństwo się już kończy.Promocje na sprzedawanie graczy można by częściej wprowadzić z uwzględnieniem,że za zakup gracza od scauta płacilibyśmy 1 monetę.Niestety,coś za coś.
-
@huzar-shakir marzenia się spełniają więc warto w nie wierzyć
-
@suchy998 prosił, żebym wrzucił zaległe kolejki, a on dorzuci później tabelkę. Nie ma się czym chwalić, ale niech mu będzie...
Zacząłem próbować celować w puchar, więc tutaj wygrana to ze zgrupowaniem (przeciwnik nie). Cała kolejka z rezultatem pół na pół.
W półfinale i tak mam przekichane, tylko cudem mogę awansować, gdyby przeciwnik zapił i nie ustawił
No i wczorajsza kolejka, Jurek urwał remis na wyjeździe przy zgrupowaniu przeciwnika, reszta po tyłku
Nie wiem, czy możemy jeszcze coś ugrać. Matematycznie niby tak, bo jesteśmy na półmetku. Rewanże zaczynamy od kompletu meczów wyjazdowych, jak niżej. Napomknę tylko jeszcze, że w pierwszej kolejce grając u siebie mieliśmy 1 zwycięstwo i żadnego remisu.
-
Group X - Round 3
Polish Eagles vs SEVDAMIZ FUTBOL
Gonimy rywali i mamy w Pucharze przewagę
-
@damiś27 U nas odwrotnie.To rywale nas
próbują gonić,ale za bardzo im się nie udaje W pucharze jest nas trójka co wróży świetny dla nas szybki zwycięski finisz -
@daroo933 Wygramy bo takie były założenia.Dzisiejsza kolejka była kolejną z bardzo dobrych w naszym wykonaniu (chociaż mój remis razi w oczy).Nie można powiedzieć żeby przeciwnicy grali słabo,jednak na zbyt wiele im nie pozwalamy.
-
@lhundaeion said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@suchy998 prosił, żebym wrzucił zaległe kolejki, a on dorzuci później tabelkę. Nie ma się czym chwalić, ale niech mu będzie...
Zacząłem próbować celować w puchar, więc tutaj wygrana to ze zgrupowaniem (przeciwnik nie). Cała kolejka z rezultatem pół na pół.
W półfinale i tak mam przekichane, tylko cudem mogę awansować, gdyby przeciwnik zapił i nie ustawił
No i wczorajsza kolejka, Jurek urwał remis na wyjeździe przy zgrupowaniu przeciwnika, reszta po tyłku
Nie wiem, czy możemy jeszcze coś ugrać. Matematycznie niby tak, bo jesteśmy na półmetku. Rewanże zaczynamy od kompletu meczów wyjazdowych, jak niżej. Napomknę tylko jeszcze, że w pierwszej kolejce grając u siebie mieliśmy 1 zwycięstwo i żadnego remisu.
jednym słowem dostajemy po pupie
-
11/22
Taka akcja
-
Pierwsza kolejka rewanżowa. W sumie nawet lepsza niż ta domowa. Może jakbyśmy się spięli to szanse są?
Panie Tabelka ( @suchy998 ), jak to teraz wygląda?
PS. Suchutki sobie jakoś zachował zgrupowanie i zostały mu same wyjazdy. Użył bardzo skutecznie, wygrał na terenie ich najlepszego! -
U nas kolejka remisowa, ale można śmiało uznać, że na korzyść rywala, bo grał 4 wyjazdy. Po raz kolejny sędzia kalosz daje nam czerwo tym razem już w 6 minucie i porażka @pb1984 na własnym boisku
-
-
Group X - Round 3
Polish Eagles vs SEVDAMIZ FUTBOL
Coraz mniejsza przewaga rywali -
12/22
Brawo Jest moc
-
@lhundaeion said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Pierwsza kolejka rewanżowa. W sumie nawet lepsza niż ta domowa. Może jakbyśmy się spięli to szanse są?
Panie Tabelka ( @suchy998 ), jak to teraz wygląda?
PS. Suchutki sobie jakoś zachował zgrupowanie i zostały mu same wyjazdy. Użył bardzo skutecznie, wygrał na terenie ich najlepszego!jeszcze gorzej
-
Super bitwa w naszym wykonaniu.Doszło do tego że chłopaki z grupy z nudów chcą mi mecze oddawać,tym bardziej iż w 1 rundzie mnie łoili jak leci .Teraz chcą się odwdzięczyć