Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
Trudna wyjazdowa kolejka, ale można powiedzieć, że udana o ile jutro uda nam się ugrać co najmniej 2 zwycięstwa w 3 meczach
-
@stefan-joptwojmać wraz z @gorkins świetnie weszliscie w bitwę,można wywnioskować ,że ciągnięcie swoją grupę do wygrania bitwy,co raczej się to uda.noże też i rywale Was nie pokonają do końca pojedynku
Na poczatku naszej bitwy budowałem zespół pod argentyńczyków,teraz zaś w mojej ekipie gra międzynarodowa ekipa ,nie przeszkadza mi to jednak w osiąganiu niezłych rezultatów.
-
Group X - Round 3
Polish Eagles vs SEVDAMIZ FUTBOL
Wychodzimy na prowadzenie, jednak walka będzie do końca -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@stefan-joptwojmać wraz z @gorkins świetnie weszliscie w bitwę,można wywnioskować ,że ciągnięcie swoją grupę do wygrania bitwy,co raczej się to uda.noże też i rywale Was nie pokonają do końca pojedynku
Na poczatku naszej bitwy budowałem zespół pod argentyńczyków,teraz zaś w mojej ekipie gra międzynarodowa ekipa ,nie przeszkadza mi to jednak w osiąganiu niezłych rezultatów.
Rywale mają przewagę w pucharze 3:1 oraz więcej obozów, więc bitwa nie jest jeszcze przesądzona, ale tak łatwo się nie poddamy i pomożemy PW w awansie do kolejnej rundy
-
Ma ktoś może linka do dokumentu tego WCC? Mój gdzieś się zapodział Jeżeli ktoś ma to podlinkujcie, a ja go wstawię do pierwszego postu w temacie
-
-
@magic-89-1r Dokładnie o ten
@Stefan-Joptwojmać Już dodałem do posta @Dovco_HandF , pierwszego posta na pierwszej stronie WCC 2018/2019. -
13/22
-
@krystian16061994 Ta kolejka ładnie nam poszła:)
-
@toomanyways Dzisiaj też dobrze
14/22
-
@krystian16061994
Dobra robota Panowie -
U nas też ładnie siadło, niestety mogło być lepiej, ale.. głupia czerwona kartka znów robi mecz rywalom, tym razem ponownie na początku meczu bo już w 6min;/
-
15/22
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@borynos Dobrze wypunktowałeś rywala
jeszcze w ost meczu 3 punkty i będzie elegancko