Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@Magic-89-1r gratki potrójnej korony w debiutanckiej bitwie grup 3x
-
@dovco_handf Dzięki, ale za każdym sukcesem w bitwie stoi dobra grupa i kapitan
-
@magic-89-1r Ale w półfinale walczyliśmy jak równy z równym
-
@pawelzylicz Mój najtrudniejszy mecz w pucharze, wygrana dopiero po dogrywce
-
@magic-89-1r przyjdą trudniejsze mecze...należy po mału się przyzwyczaić do ciężkich spotkań
-
@magic-89-1r
Już od naszego pierwszego pojedynku w mojej lidze wiedziałem, że będziesz bardzo dobrym graczem. Szkoda, że nie udało mi się Cię przekonać do dołączenia do PL. -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@magic-89-1r przyjdą trudniejsze mecze...należy po mału się przyzwyczaić do ciężkich spotkań
To prawda. Teraz pora na kolejną bitwę WCC i MP.
@byku-duma-warmii said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@magic-89-1r
Już od naszego pierwszego pojedynku w mojej lidze wiedziałem, że będziesz bardzo dobrym graczem. Szkoda, że nie udało mi się Cię przekonać do dołączenia do PL.Spóźniłeś się o te kilka czy kilkanaście dni, zanim dołączyłem do PAM
-
22/22
-
@krystian16061994 Jaki fart XD
-
@ToomAnyWays Graty wygranej i powodzenia w kolejnych bitwach . @stefan-joptwojmać - graty dla SL dobrej bitwy ale niestety wojownicy okazali się nieco lepsi
-
@huzar-shakir przecież PW wygrało... Pijany?
-
@huzar-shakir Chyba na odwrót
-
@toomanyways Puchar dał wam dużo gdyby nie to byłaby porażka. Gracze SL dwie pierwsze pozycję i porażka. Ciekawa wyrównana bitwa pod ktoś musiał przegrać. Gratulacje Wojownicy
-
@daroo933 Wiem, gdyby nie to to na pewno byśmy przegrali. Zmarnowaliśmy trochę przewagi w końcówce bitwy, do tego jeszcze ze dwa oddania nam nie pykły w trakcie bitwy. Ale SL było wymagającym rywalem. Powodzenia w następnej bitwie @Stefan-Joptwojmać
-
W progresie o cały 1% byliśmy lepsi. Bitwa szalenie wyrównana przez 3/4 prowadzili Spartanie ale udało się
-
@toomanyways said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@daroo933 Wiem, gdyby nie to to na pewno byśmy przegrali. Zmarnowaliśmy trochę przewagi w końcówce bitwy, do tego jeszcze ze dwa oddania nam nie pykły w trakcie bitwy. Ale SL było wymagającym rywalem. Powodzenia w następnej bitwie @Stefan-Joptwojmać
U nas też Tomek 2 oddania zawalił, także i w tym po równo. No nic nie udało się. Tomek mimo słabiutkiej kadry cel osiągną. Wszystko przez ten puchar, ale cóż czasami tak bywa. Gratuluję wygranej.
-
Na koniec wrzucę jeszcze się wyjściowej jedenastki.
-