Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
18/22
-
Group X - Round 3
Polish Eagles vs SEVDAMIZ FUTBOL
-
19/22
-
Mam pytanie.Co zrobić z gościem od rywali,a który jest nieaktywny od kilku dnii?Mogę to usunąć czy po prostu co jutro potraktować jako bota i zlać jak należy?Dziś tak sobie spojrzałem że w rubryce punktów z rywalem przy jego nicku widnieje ilość punktów od nami ... "0".Troszkę mnie to zastanowiło.Generalnie fajnie.Mój jutrzejszy przeciwnik ma do dyspozycji ogólnie wraz z bramkarzami 11 graczy
-
@huzar-shakir Jak jest nieaktywny od kilku dni to system i tak ci to policzy jakbyś grał z botem w naliczaniu punktów. Teraz po prostu widzisz jak zagra, jak go wyrzucisz, to system wylosuje taryfę botowi i po swjemu ustawi zawodników .
-
@huzar-shakir Nie wolno wyrzucać graczy w żadnym turnieju, wyjątkiem jest kiedy organizator lub kapitan/moderator grupy przeciwnej o to poprosi.
Jeśli jest nie aktywny, to już problem waszych przeciwników -
@huzar-shakir ciesz się wiesz przynajmniej, że wygrasz
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@huzar-shakir ciesz się wiesz przynajmniej, że wygrasz
Na razie to się cieszę że jeszcze nie przegrałem,póki co,ale jutro nie będzie eksperymentowania,tylko lecę po swoje.
-
@krystian16061994 kontrolujemy sytuację
-
Group X - Round 3
Świetna kolejka w naszym wykonaniu -
U nas bitwa dosłownie na noże, mogliśmy w pewnym momencie spokojnie powiększyć przewagę, aby teraz już się nie martwić o wynik, ale cóż porażki u siebie i 2 nieudane oddania w bitwie pozwoliły rywalowi doskoczyć i teraz już nie mamy marginesu błędu, bo każdy mecz może być już nie do nadgonienia! Mega ważne moje wyjazdowe zwycięstwo w meczu "9" przy porażce u siebie Andrzeja i dalej jesteśmy w grze, mało tego ponownie wychodzimy na prowadzenia
-
I jeszcze siła wyjściowej jedenastki przed finiszem.
Jak ktoś mnie upomniał już, że niektórzy mają dwa składy, także dorzucę progres, skoro mu tak zależy, pozdrawiam:D
-
I jeszcze mój dzisiejszy mecz, wygrany wyjazd obóz vs obóz. Tak się zastanawiam, czy to fakt, że miałem 9 zawodników z jednej nacji, czy to po prostu taksa przeważyła. W progresie rywal mnie wyprzedza o około 600% natomiast moja wyjściowa jedenastka była lepsza o 37 punkcików umiejętności. Wydaje mi się, że jednak przy obozie widać przewagę jaką daje jednolita kadra.
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
I jeszcze mój dzisiejszy mecz, wygrany wyjazd obóz vs obóz. Tak się zastanawiam, czy to fakt, że miałem 9 zawodników z jednej nacji, czy to po prostu taksa przeważyła. W progresie rywal mnie wyprzedza o około 600% natomiast moja wyjściowa jedenastka była lepsza o 37 punkcików umiejętności. Wydaje mi się, że jednak przy obozie widać przewagę jaką daje jednolita kadra.
On miał chociaż 6 zawodników z nacji? 9 czy nie 9, byle od 6 w górę. Nie znamy bonusu, ale jakiś jest. Trochę go widać. 37 punktów umiejętności też swoje robi, a tu nawet miałeś 25% (+narodowość %) od tych 37 punktów. Wygląda w sumie, jakby Twoja taksa wcale nie przeważyła, tylko właśnie bonusy
-
@lhundaeion said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
On miał chociaż 6 zawodników z nacji? 9 czy nie 9, byle od 6 w górę. Nie znamy bonusu, ale jakiś jest. Trochę go widać. 37 punktów umiejętności też swoje robi, a tu nawet miałeś 25% (+narodowość %) od tych 37 punktów. Wygląda w sumie, jakby Twoja taksa wcale nie przeważyła, tylko właśnie bonusy
Nie miał. Wziął też obóz czyli 25% i stadion ma na 6% rozbudowany czyli też miał niezły%:)
-
20/22
-
U nas dzieje się sporo, przewaga ładnie powiększyła się, ale może nie wystarczyć, bo jutro gramy puchar, a pojutrze gramy aż 4 wyjazdy, które zadecydują między innymi o 1 i ostatnim miejscu także będzie się działo!
-
Group X - Round 3
Bitwa wygrana, musimy ją jeszcze dograć.
Mamy pewne cele 1,3,7,9 i Puchar