Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
Group X - Round 3 - Final Score
Polish Eagles 1349 vs 997 SEVDAMIZ FUTBOL
-
@Stefan-Joptwojmać Pomogliście chłopakom z Polish Warriors
@krystian16061994 @ToomAnyWays Widziałem że dzięki wygranej Spartacus Legends oraz waszej wysokiej wygranej wygraliście grupę z punktami
Polish Warriors wygrało swoją grupę -
@krystian16061994 Naprawdę dobra bitwa, kontrolowaliśmy sytuację przez większość bitwy. Każdy z nas zagrał świetnie, do tego puchar dla nas. @Picia2407 @websterspl @krystian16061994 @Didierluk brawo
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@Stefan-Joptwojmać Pomogliście chłopakom z Polish Warriors
@krystian16061994 @ToomAnyWays Widziałem że dzięki wygranej Spartacus Legends oraz waszej wysokiej wygranej wygraliście grupę z punktami
Polish Warriors wygrało swoją grupęFajna sprawa, że dołożyliśmy do tego cegiełkę. My odpadamy, trochę szkoda bo w tym roku było naprawdę blisko, w pierwszej bitwie to PW okazało się lepsze o kilkanaście punktów, w drugiej bitwie do pewnego momentu było już blisko i nagle coś - 7-8 kolejek przed końcem - się załamało tak, że przegrywaliśmy mecz za meczem.
-
@stefan-joptwojmać Szkoda, bo liczyłem że wyjdą dwie polskie grupy
-
Check the Duels for 64 Last
And the duels of the last 64 are in accordance with the Ranking (1x64 / 2x63 ...)
Pary w fazie pucharowej
Attention, In case there is an error in this Ranking Please contact us vi PM so we can correct. After 11:59 PM on November 25, we will no longer correct the spreadsheet. and the clashes will remain.
Other information for alignment will be posted shortly.
the battle starts on 26/11
Zagrają jeszcze 3 Polskie grupy w WCC
-
@huzar-shakir profile nie odzwierciedlają faktycznego poziomu wolę spytać Damiana który jest obcykany na arenie międzynarodowej
-
Polish Warriors FURIA
FURIA to ścisła światowa czołówka od lat w bitwach. Ciężkie zadanie przed PW.Men Of Honour Polish Eagles
Są obcykani w bitwach na arenie międzynarodowej, ale mają wzloty i upadki. Wszystko zależy od tego jaki skład wystawi PE.The Last Warriors Husarya_PL
Bardzo silna grupa, ale na poziomie i w zasięgu H_PL. Tu niuanse i dyspozacyja dnia zadecyduje, kto wygra bitwę. -
@Dovco_HandF @daroo933 @huzar-shakir @ToomAnyWays
Ja napiszę co uważam i co wiem
Polish Warriors FURIA- Polish Warriors ma trudnego rywala w finale WCC 2016 wygrali bitwę ELEMENT Italians do It Better 1212 - 1257 FURIA, czyli mówiąc krótko zagracie z grupą która wygrała WCC 2016
Także wasi rywale mają dużo większe doświadczenie od was, ale możecie powalczyć
Men Of Honour Polish Eagles
- Mamy trudnego rywala wielu reprezentantów swoich krajów. Gracze doświadczeni w bitwach.
Obecnie również grają w półfinale turnieju The Eagles Cup 2018
The Last Warriors Husarya_PL
- Najłatwiejszy z rywali rywali Polskich grup. Bez jakoś wielkich osiągnięć jak na razie, jednak The Last Warriors się rozwija.
W jednym turnieju The Last Warriors pokonało minimalnie FURIA - wynik bitwy 1211 - 1189 dla The Last Warriors
Zwłaszcza musicie uważać na ich moderatora
Polish Warriors i Polish Eagles ma trudniejsze zadanie niż Husarya_PL
- Polish Warriors ma trudnego rywala w finale WCC 2016 wygrali bitwę ELEMENT Italians do It Better 1212 - 1257 FURIA, czyli mówiąc krótko zagracie z grupą która wygrała WCC 2016
-
@rusewicz Wiesz dla mnie pokonanie raz czy 2 razy jednej grupy w turnieju o mniejszej renomie to jeszcze za mało. Grało w tamtym turnieju 4 grupy
Nie ma znaczenia czy napiszę że ktoś jest lepszy czy gorszy.
@daroo933 poprosił mnie żebym napisał co o rywalach myślę i wiem.
Postarałem się napisać wszystko na podstawie mojej pamięci i wiedzy.
Jednak nie oszukujmy się bitwach wszystko się zdarzyć wszystko, a grupy się osłabiają i wzmacniają oraz nie zawsze każdemu idzie dobrze lub ktoś rozegra bitwę życia.
Po prostu stawiam was w tej bitwie jako faworyta
Jeśli chcecie awansować to i tak musicie wygrać tą bitwę -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@damiś27
Zacytuję " Jeśli chcecie awansować to i tak musicie wygrać tą bitwę " I tu masz absolutną racjęNa tym pucharowym etapie - nie ma juz słabych grup. te, jak PAM,odpadły na etapie grupowym .