Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
Polish Warriors FURIA
FURIA to ścisła światowa czołówka od lat w bitwach. Ciężkie zadanie przed PW.Men Of Honour Polish Eagles
Są obcykani w bitwach na arenie międzynarodowej, ale mają wzloty i upadki. Wszystko zależy od tego jaki skład wystawi PE.The Last Warriors Husarya_PL
Bardzo silna grupa, ale na poziomie i w zasięgu H_PL. Tu niuanse i dyspozacyja dnia zadecyduje, kto wygra bitwę. -
@Dovco_HandF @daroo933 @huzar-shakir @ToomAnyWays
Ja napiszę co uważam i co wiem
Polish Warriors FURIA- Polish Warriors ma trudnego rywala w finale WCC 2016 wygrali bitwę ELEMENT Italians do It Better 1212 - 1257 FURIA, czyli mówiąc krótko zagracie z grupą która wygrała WCC 2016
Także wasi rywale mają dużo większe doświadczenie od was, ale możecie powalczyć
Men Of Honour Polish Eagles
- Mamy trudnego rywala wielu reprezentantów swoich krajów. Gracze doświadczeni w bitwach.
Obecnie również grają w półfinale turnieju The Eagles Cup 2018
The Last Warriors Husarya_PL
- Najłatwiejszy z rywali rywali Polskich grup. Bez jakoś wielkich osiągnięć jak na razie, jednak The Last Warriors się rozwija.
W jednym turnieju The Last Warriors pokonało minimalnie FURIA - wynik bitwy 1211 - 1189 dla The Last Warriors
Zwłaszcza musicie uważać na ich moderatora
Polish Warriors i Polish Eagles ma trudniejsze zadanie niż Husarya_PL
- Polish Warriors ma trudnego rywala w finale WCC 2016 wygrali bitwę ELEMENT Italians do It Better 1212 - 1257 FURIA, czyli mówiąc krótko zagracie z grupą która wygrała WCC 2016
-
@rusewicz Wiesz dla mnie pokonanie raz czy 2 razy jednej grupy w turnieju o mniejszej renomie to jeszcze za mało. Grało w tamtym turnieju 4 grupy
Nie ma znaczenia czy napiszę że ktoś jest lepszy czy gorszy.
@daroo933 poprosił mnie żebym napisał co o rywalach myślę i wiem.
Postarałem się napisać wszystko na podstawie mojej pamięci i wiedzy.
Jednak nie oszukujmy się bitwach wszystko się zdarzyć wszystko, a grupy się osłabiają i wzmacniają oraz nie zawsze każdemu idzie dobrze lub ktoś rozegra bitwę życia.
Po prostu stawiam was w tej bitwie jako faworyta
Jeśli chcecie awansować to i tak musicie wygrać tą bitwę -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@damiś27
Zacytuję " Jeśli chcecie awansować to i tak musicie wygrać tą bitwę " I tu masz absolutną racjęNa tym pucharowym etapie - nie ma juz słabych grup. te, jak PAM,odpadły na etapie grupowym .
-
WNT, WCC... kalendarz nie jest przychylny
Najlepsze grupy wygrywają strategią obozowania, bo taktykami wszyscy jesteśmy na tym etapie dość zbliżeni, także dokładnie obserwujcie co robi rywal, w jakich meczach rzucają obozy i treningi.
-
Będzie okazja się pokazać. Nie odpuścimy nawet dla tak mocnego rywala
-
@łukasz-kowalski said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
WNT, WCC... kalendarz nie jest przychylny
Najlepsze grupy wygrywają strategią obozowania, bo taktykami wszyscy jesteśmy na tym etapie dość zbliżeni, także dokładnie obserwujcie co robi rywal, w jakich meczach rzucają obozy i treningi.
Dokładnie jak Łukasz napisał. Widać to świetnie po bitwie SL. My swoją bitwę wygraliśmy w miarę wysoko dzięki odpowiednio użytych obozach. W pucharze zagraliśmy na remis odpuszczając obóz w finale. W lidze zdobyliśmy tylko 9 punktów więcej mając 2 nieudane oddania. Zagraliśmy podobnie jak bodaj 2 lata temu z nami grupa Kardeniz i okazało się to strzałem w dziesiątkę.
-
WCC 2018/2019
Last 64 Battle 32 The Last Warriors Husarya_PLAway Team
G1 @sniki26 (C)
G3 @Rusewicz
G5 @borynos
G7 @mihau1878
G9 @huzar-shakirDinozaury OSM idą na wojnę
-
@huzar-shakir Niezły Dream Team
-
@toomanyways said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@huzar-shakir Niezły Dream Team
Stawka wysoka, więc wystawili najlepszych
-
@stefan-joptwojmać Znów będę workiem treningowym dla chłopaków z grupy.I oby tylko oni natrzelali sobie bramek.Najistotniejsze jest jednak żeby awansować dalej,zdajemy jednak sobie sprawę,że rywal jest wymagający.
-
ROUND - Last - Battle
Men Of Honour Polish Eagles
Away Team - Polish Eagles
G1 @tristan1982
G3 @Łukasz-Kowalski
G5 @ShakiBoy
G7 @Przemek-Kaszti
G9 @Damiś27Powodzenia
-
First of all, let's go to the calendar. I ask that it be followed without major impacts:
26/11 Start of the 64 Last
ATTENTION:
The purchase of players can be made after the first sales simulation! Transfers made before this cost - 50 points each.
The group that picks the wrong team will be penalized with -100 points
Sales released after league creation.
No transfers will be allowed with the use of coins (Game update for IOS), Who makes use of this tool will be punished -50 points for each Transfer.
This type of Transfers will not be allowed
PS: For those who do not know, the WCC came when the CCL was paralyzed by GB and the crews were orphaned in a worldwide team tournament. The WCC is an unofficial tournament. Therefore, it is organized by common managers.
Remembering that the rules are here:
This time we go to the League of Hong Kong. This is the draw of the teams:
• The alloys should be created on 26/11 between 22:30h to 00:30H (server-Netherland)
• the invitations must be sent to all at the same time, the group that delay more than 5 minutes sending to the opposing group, will be penalized with -50 points. (I ask you to have an image to prove the delay of sending)
• Moderator, enter this link to copy the names of the coaches and put in your list of friends in osm, acting in this way you will expedite the sending of invitations. 64 Last AlignmentFollow this pattern:
The names should follow this pattern:
WCC 18/19 - 64 Last: Crew A vs Crew BAny questions, contact us:
@leandro-cabo-frio
@Cidadewap25Grupy:
Polish Warriors
G1: @ToomAnyWays (C)(PM) / G3: @Picia2407 / G5: @websterspl / G7: @krystian16061994 / G9: @Didierluk
Polish Eagles
G1 @tristan1982 / G3 @Łukasz-Kowalski / G5 @ShakiBoy / G7 @Przemek-Kaszti / G9 @Damiś27
Husarya_PL
G1 @sniki26 (C) / G3 @Rusewicz / G5 @borynos / G7 @mihau1878 / G9 @huzar-shakirPowodzenia