Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
Group X
Polish Eagles - one pice
-
Rywale coraz bardziej odskakują, co kolejka to mocniejsi są. Bardzo ciężko będzie cokolwiek z nimi ugrać.
-
Dziś kolejka dla nas, a jednak to rywal zwiększa prowadzenie.
-
Leją nas, nie ma co:
-
U nas też nie najlepiej, troszkę szkoda kartek, ale co zrobisz, w każdym razie szanse są, ale trzeba zaczynać gonić.
-
Kolejka tym razem dla rywala.
-
Pucharowe mecze między sobą.
-
Group X
Polish Eagles - one pice
-
Leją nas po pierwszej połowie meczu:
-
@suchy998 grał 5 wyjazdów, znam ten ból z celu 9 szkoda, że nie wpadło więcej punktów, ale jak teraz wystrzeli to aż iskry będą lecieć, jak jeszcze zostało mu obozów to hoho
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@suchy998 grał 5 wyjazdów, znam ten ból z celu 9 szkoda, że nie wpadło więcej punktów, ale jak teraz wystrzeli to aż iskry będą lecieć, jak jeszcze zostało mu obozów to hoho
W tabeli po prawej uwzględniłem wyjazdy, ale rywali, czyli @suchy998 grał u siebie, bardzo pechowa bitwa dla niego jak i dla całej naszej drużyny
-
@dovco_handf said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
W tabeli po prawej uwzględniłem wyjazdy, ale rywali, czyli @suchy998 grał u siebie, bardzo pechowa bitwa dla niego jak i dla całej naszej drużyny
Taka zmyłka, ja tak spojrzałem z przyzwyczajenia tak jak sam ustawiam. Grałem kiedyś z tym Ola Ola Oma, bardzo mocny zawodnik taktycznie.
-
@stefan-joptwojmać Oni wszyscy są mocni, co widać po ich zdobyczach punktowych.