Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@huzar-shakir Tak zwana magia OSM, czyli dziwaczne wyniki
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@borynos My dziadki z Husarya robimy w tej bitwie swoją robotę niemal perfekcyjnie,a na pewno już do granic możliwości wykorzystujemy obozy .To nam przynosi wiele pożytku.
Ogólnie wszyscy zagrali u nas bardzo dobrze zero błędów w oddaniach, obozy wykorzystane, remisy przy obozie przeciwnika czasami wygrane i to dało efekt ale jeszcze musimy powalczyć do końca.
-
17/22
18/22
-
@huzar-shakir no 1 miejsca już na pewno nie stracimy nawet jak wszystko przegram
-
Men Of Honour Polish Eagles - Kolejka
-
@borynos
Świetna robota Panowie -
@byku-duma-warmii rywale mocni,ale my okazujemy się w tej bitwie sprytniejsi.u przeciwników zagrało dwóch menago z ponad 90cioma tysiącami punktów w rankingu,ale okazuje się że nie miało to dla nas znaczenia.skupienie i determinacja pozwoliły nam odnieść niespodziewany sukces...
-
19/22
20/22
21/22
-
@huzar-shakir & @sniki26 & @mihau1878 & @rusewicz & @borynos możemy sobię pogratulować awansu do kolejnej rundy to była dobrze rozegrana bitwa w naszym wykonaniu.
-
Wstawię jeszcze tabelkę z najlepszymi wyjściowym skill zrobionymi przez kolegę @mihau1878
Co ciekawe póki co jestem jedynym który ma w wyjściowej "11" średni skill +100 na danej z pozycji aż dziwne
-
22/22
Nareszcie koniec tej bitwy, nasza przygoda w tegorocznym WCC się zakończyła mimo że odpadamy to jakiś progres zrobiliśmy w porównaniu do poprzedniej edycji, udało nam się wyjść z grupy, dzięki sprzyjającym okolicznościom nawet tą grupę wygraliśmy, szkoda że akurat teraz trafiliśmy na kogoś takiego jak Furia. Dziękuje chłopakom za walkę ile mogliśmy tyle ugraliśmy. Husarii życzę powodzenia w dalszych podbojach
Progres
-
@krystian16061994 szkoda że odpadliście ale należy zauważyć że rywale zagrali bardzo równo punktowo,zaś u was zabrakło punktów niektórych z Was.
mam nadzieje że los okaże się dla Husarya łaskawy i zagramy z kimś słabym w kolejnej rundzie ...
-
Ładnie wygląda tabelka stworzona przez @alex-demartin
Wygraliśmy i to jest najważniejsze.
@sniki26 & @borynos & @mihau1878 & @rusewicz (MVP ! ) dobrze się z wami grało pany.
-
W tamtej tabelce był błąd ta jest poprawna
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Co ciekawe póki co jestem jedynym który ma w wyjściowej "11" średni skill +100 na danej z pozycji aż dziwne
A mnie to nie dziwi wcale Przemek. Świetnie transferujesz