Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@byku-duma-warmii rywale mocni,ale my okazujemy się w tej bitwie sprytniejsi.u przeciwników zagrało dwóch menago z ponad 90cioma tysiącami punktów w rankingu,ale okazuje się że nie miało to dla nas znaczenia.skupienie i determinacja pozwoliły nam odnieść niespodziewany sukces...
-
19/22
20/22
21/22
-
@huzar-shakir & @sniki26 & @mihau1878 & @rusewicz & @borynos możemy sobię pogratulować awansu do kolejnej rundy to była dobrze rozegrana bitwa w naszym wykonaniu.
-
Wstawię jeszcze tabelkę z najlepszymi wyjściowym skill zrobionymi przez kolegę @mihau1878
Co ciekawe póki co jestem jedynym który ma w wyjściowej "11" średni skill +100 na danej z pozycji aż dziwne
-
22/22
Nareszcie koniec tej bitwy, nasza przygoda w tegorocznym WCC się zakończyła mimo że odpadamy to jakiś progres zrobiliśmy w porównaniu do poprzedniej edycji, udało nam się wyjść z grupy, dzięki sprzyjającym okolicznościom nawet tą grupę wygraliśmy, szkoda że akurat teraz trafiliśmy na kogoś takiego jak Furia. Dziękuje chłopakom za walkę ile mogliśmy tyle ugraliśmy. Husarii życzę powodzenia w dalszych podbojach
Progres
-
@krystian16061994 szkoda że odpadliście ale należy zauważyć że rywale zagrali bardzo równo punktowo,zaś u was zabrakło punktów niektórych z Was.
mam nadzieje że los okaże się dla Husarya łaskawy i zagramy z kimś słabym w kolejnej rundzie ...
-
Ładnie wygląda tabelka stworzona przez @alex-demartin
Wygraliśmy i to jest najważniejsze.
@sniki26 & @borynos & @mihau1878 & @rusewicz (MVP ! ) dobrze się z wami grało pany.
-
W tamtej tabelce był błąd ta jest poprawna
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
Co ciekawe póki co jestem jedynym który ma w wyjściowej "11" średni skill +100 na danej z pozycji aż dziwne
A mnie to nie dziwi wcale Przemek. Świetnie transferujesz
-
@krystian16061994 Szkoda,że odpadacie Gdyby cała wasza 5 grała rowno to były by wieksze szanse na awans.. Niestety zabrakło punktów @ToomAnyWays i @Didierluk nastepnym razem bedzie lepiej!
-
@daroo933
A mnie to nie dziwi wcale Przemek. Świetnie transferujeszNiekoniecznie w tej bitwie.Bardziej naprawiłem się na trening najważniejszych moich graczy,bo jeśli o transfery chodzi to wyszło nieco do d... grunt że jednak wygraliśmy co jest dla nas najważniejsze
-
Men Of Honour Polish Eagles - Kolejka
My niestety przegraliśmy i odpadamy w WCC -
@huzar-shakir & @sniki26 & @mihau1878 & @rusewicz & @borynos
Gratulacje! Bronicie honoru polskich grup w kolejnej rundzie
-
@dovco_handf Szkoda,że tylko my pozostajemy na placu boju.Postaramy się zmazać plamę po słabych w naszym wykonaniu MPG i dojść jak najdalej w WCC.
-
Sprawdź pojedynki na 32 ostatnie
Kontakt:
@Cidadewap25
@Leandro-cabo-frio
@language-PL32 Last - Alignment
Groups have until 23: 59hrs on January 2nd (Dutch time) to publish the alignment, they must include the Captain, the Home Team and the Battle Number that is aligned (1, 2, 3 .. ..)The home team will be the creator of the league.
Follow this template for publication
Last 32 Battle 9 Tugas x Nação Brasil
Home Team
G1: Cidadewap
G3: Cidadewap1
G5: Cidadewap2
G7: Cidadewap3
G9: Cidadewap4Groups that do not publish the Alignment within the established deadline will be penalized at -100 Points, if there is no publication until noon 03/01 (Dutch time) the groups will be eliminated from the competition.
other information, such as the league to be played and how to create the league, will be posted after the end for publication of the lineup.
battles will begin on January 7th (Monday)
Husarya_PL vs Union of the Supremes
Powodzenia -
@borynos said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
ehh znowu oni już dwa razy nas sprali
No to teraz zmiana banana, powodzenia wam, życzę