Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@mihau1878 szkoda meczu @sniki26 , ale ogólnie trudna kolejka na plus
-
@stefan-joptwojmać Na razie to wygrywamy,ale rywale odpalą się z obozami i nie wiadomo co będzie.Ponadto zastanawia mnie też jak oni robią tak dobrze transfery.My niby coś tworzymy,jednak w tym aspekcie to nas leją i nie mamy na to recepty,niestety.
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@stefan-joptwojmać Na razie to wygrywamy,ale rywale odpalą się z obozami i nie wiadomo co będzie.Ponadto zastanawia mnie też jak oni robią tak dobrze transfery.My niby coś tworzymy,jednak w tym aspekcie to nas leją i nie mamy na to recepty,niestety.
Jak mi nie idą transfery to czasami pomaga podpatrzenie jakich zawodników sprzedają oraz handel bramkarzami.
-
@stefan-joptwojmać bramkarzy staram się sprzedawać nałogowo.caly czas któryś na LT jest,a jeśli chodzi o szpiegowanie ich sposobu transferowania to tak też robię, i tyle co.. na zapas niema co się jednak martwić.jakoś to będzie
-
-
-
Jest następna runda dla H_PL!
-
@dovco_handf za wcześnie na takie gadanie Jerzy. Oni się Czaja z obozami, jak odpala armaty może być gorzej
-
Siekacie ich, że aż miło patrzeć. Dowieziecie zwycięstwo do końca wg mnie .
-
Z tymi transferami dziwna sprawa, u nas w grupie wystawiłem nawet fellaini w cenie jego wartości a i tak zszedł po 2 dniach, a wcześniej kilka dni nic nie szło jak zaklęte. Faktem ze dobrze bramkarze idą i zawodnicy w przedziale wartości do 15 mln. Trzeba to obczaić postaram się tez uważnie śledzić rynek transferowy i może wspólnie jakieś wnioski się wyciągnie
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@rusewicz niektórzy z nas tych obozów już nie mają.
Nie znam różnicy w obozach, ale macie przewagę w punktach, jeśli uda wam się urywać punkty vs obozy to dociągniecie przewagę
-
Tabelka mistrza @mihau1878
-
Szkoda pucharu, będzie gorąco do końca, brawa za walkę !
-
@mihau1878 powiem krótko- macie to wygrać jasne