Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019
-
@dovco_handf Ciekawie jest u nas
-
Group X
Polish Eagles - OSM Striker Ultras
-
@damiś27
Walczcie do końca, bitwa na styku. Jeszcze możecie odwrócić losy bitwy. -
13/22
-
Przewaga wypracowana w pierwszej części bitwy teraz procentuje - już nas nie dogonią
-
@krystian16061994 u @tomasz-kmit progres 141% nie jest pomyłką czy to faktycznie gość ma taką wypadkową pakę? Tak czy siak chłop sobie dobrze radzi
-
@huzar-shakir Taką ma, radzi sobie przeważnie remisami
-
Group X
Walka trwa -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@krystian16061994 u @tomasz-kmit progres 141% nie jest pomyłką czy to faktycznie gość ma taką wypadkową pakę? Tak czy siak chłop sobie dobrze radzi
@didierluk said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@huzar-shakir Taką ma, radzi sobie przeważnie remisami
No niestety nie mogłem skompletować piątki, więc zagrał Tomek mimo, że informował mnie o tym, że nie ma za bardzo czasu i będzie 1-2 razy dziennie. Wspomogłem go taktykami i o ile z rywalem idzie mu w miarę dobrze jak na taką kadrę to zawalił 2 oddania co zapewne będzie miało wpływ na końcowy wynik, ale postaramy się powalczyć do końca.
-
@stefan-joptwojmać takie pojedynki zawsze ogląda się z wielką przyjemnością, niezależnie kto jak transferuje .
-
Group X
-
@damiś27
Świetna robota Panowie -
15/22
-
Tej bitwy, w debiucie na międzynarodowej arenie, PAM już nie przegra
-
@dovco_handf super przewaga brawo ale ta grupa co z nimi gracie jakąś znana czy ogórki?
-
@damiś27 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@daroo933 Jest to Akademia grupy Romanian Revolutionists, czyli grupa RR Academy.
Jeśli chodzi o akademię to nie najwyższa półka, bo została założona w maju tego roku@daroo933 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@damiś27 Dzięki to chciałem wiedzieć
No raczej coś tu zostało nie do końca rzetelnie sprawdzone, bo jest to rzeczywiście akademia, ale nie jakichś rumuńskich rewolucjonistów, tylko starej i renomowanej grupy: RED SKULLS ACADEMY. Akademia założona została 2 lata temu i ma w szeregach menadżerów, którzy nie są na pewno ogórkami. Graja przeciwko nam menadżerowie ze stażem gry: od 2010 roku, 2011 roku i trzech od 2012 roku. Więc proszę nie naśmiewać się z naszych rywali. My doceniamy ich klasę i po prostu mamy trochę więcej szczęścia od nich, wiele wyników jest na styk, a wynik wcale nie odzwierciedla tego jak zacięta jest to bitwa .
-
@dovco_handf Przepraszam, masz rację mój błąd Pomyliłem skróty (RSA-RRA), nie ma jak się obudzić i pisać głupoty
Zwracam honor waszym rywalom jednak są mocniejsi
Jednak uważam że i tak są dla was tłem widać to po wyniku bitwy i po progresie.
@daroo933 Jednak to nie tamta grupa. RSA jest lepsza od RRA -
@daroo933 said in Mistrzostwa Świata Grup (WCC) 2018/2019:
@dovco_handf super przewaga brawo ale ta grupa co z nimi gracie jakąś znana czy ogórki?
Dareczku,niema co się nabijać z rywali grupy PAM.Przypomnę Ci, że podopieczni @Dovco_HandF zrównali nas równo z ziemią w zakończonych niedawno MPG.Jerzy stworzył mocną solidną ekipę,to nie ulega wątpliwości i należy szanować zespół, który debiutuje w WCC.