Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@rusewicz Ciężka sprawa, jeśli z jakichś powodów odszedłeś z ligi, to już nie możesz do niej wrócić. Nie wieże że ktoś chciałby odejść z finału MP, przecież @Dovco_HandF ma realne szanse na majstra, do tego rezygnacja trzech graczy w jednym momencie, to musi być jakiś błąd. Wielka, wielka szkoda, jak to jest możliwe?!!!
-
Panowie to jest światowy błąd już wielu graczy na świecie tak miało, musimy na razie czekać co z tym zrobią.
-
@gabkazmc @Przemek-Kaszti @Prezes-Kukito @ShakiBoy @Stepan-Kovalenko-1993 @tristan1982 @Dovco_HandF @Kamson73 @Magic-89-1r @suchy998 @borynos @Rusewicz @zaloguj99 @Byku-Duma-Warmii @jepsztel @Mati-Colchoner @Marcin657827 @Kamil-Kóska
Panowie spokojnie @Magic-89-1r @Rusewicz @Mati-Colchoner @Byku-Duma-Warmii
Sytuacja @Dovco_HandF @Magic-89-1r i @Kamil-Kóska jest podobna do wielu graczy na świecie.
"Ze względu na problemy techniczne wielu menedżerów nie było dziś w stanie uzyskać dostępu do stanowisk menedżerskich. Ponieważ powoduje to nieuczciwą konkurencję, postanowiliśmy odłożyć dzisiejsze mecze.Wszystkie mecze zostaną przełożone na 24 godziny. Wszystkie zegary zostaną zaktualizowane, aby pokazać prawidłowy czas symulacji.
Dziękujemy za zrozumienie i przepraszamy za niedogodności."
Link do oryginału: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/39460/match-delayed-december-11-2018
Mam nadzieję, że naprawią to jak najszybciej
-
@damiś27 Mam nadzieję, że do jutra rzeczywiście wrocimy do gry
-
czyli dzis nie ma zadnych symulacji meczowych ?
-
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 tak, wszystkie symulacje meczowe zostają przełożone na jutro
to dzis jakby przerwa od OSM a tarnsfery dzisejsze bedą cofniete tez ?
-
@mihau1878 u mnie na każdym koncie jest czas symulacji na dziś więc nie wiem...
-
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
@magic-89-1r said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
eh i znowu remis
jest jakąs nagroda na najwiecej remisów hehe ?:P -
@suchy998 Pokojowa Nagroda Nobla, za dążenie do pokojowych rozstrzygnięć w niemal każdym spotkaniu
-
-
-
@Marcin657827 wychodzi na prowadzenie na 3 kolejki przed końcem zawodów. @Przemek-Kaszti ma kolkę, już prowadził z dużą przewagą, jednak jak się okazało nie ze zbyt dużą przewagą i w tej chwili jest drugi, przegrywając o 10 bramek. @Rusewicz o 2 punkty za tą dwójką, w szalonym pościgu, on jedzie po bandzie - wszystko, albo nic. No i ja, czyli @Dovco_HandF, stary lis, za plecami tej trójki, czyhający na najmniejszy błąd i potknięcie rywali. Ta czwórka toczy heroiczny bój o Mistrzostwo Poslki OSM 2018. Każdy z nich zasługuje na złoty medal, ale tylko jeden z nich go otrzyma, tylko jednego zapamięta historia. Bo liczy się tak naprawdę tylko pierwsze miejsce - reszta jest tłem. Konia z rzędem temu, kto pamięta takie emocje jakie dzieją się w tym finale Mistrzostw Polski.
-
@łukasz-kowalski Terminarz 3 ostatnich kolejek
-
Nikt z czołówki tabeli nie wykorzystał szansy na odskoczenie rywalom.