Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@dovco_handf Dzięki za wyróżnienie i wynegocjowanie nagród.
-
@Dovco_HandF Dzięki bardzo za wyróżnienie choć za wiele to się już w finałowej batalii nie udzielałem,no chyba,że w tę nagrodę wliczono też mój rekord 21 meczy z rzędu bez porażki
-
@dovco_handf fajnie, że poszły nagrody ale za 1 miejsce 1500 a za 3 50? Trochę śmieszne mogłeś to w jakiś bardziej sprawiedliwy sposób podzielić.. Do tego osoba z 4 msc nie dostaje nic a 5 magic 100 BC jako odkrycie turnieju a @Marcin657827 50bc? Co nie którzy z pewnością czują się urazeni takim podziałem...
1.1000BC
2.500BC
3.250BCMVP. 250BC
Zdecydowanie lepiej by to wyglądało i bardziej sprawiedliwie -
@daroo933 I znowu kłania się czytanie ze zrozumienime i czepianie się wszystkiego, czego się tylko da. Chyba najlepiej będzie zorganizować następny turniej bez nagród
Sprawdź jakie nagrody były rok temu lub dwa lata. Zawsze najważniejszy jest zwycięzca, to jego historia zapamięta i on zawsze dostaje najwięcej. Reszta jest tłem i otrzymuje symboliczne nagrody.
Odkrycie turnieju jest z innej puli, przecież wyraźnie napisałem. Rozdzieliłem nagrod tak jak mi zaakceptowano - osobiście chciałem 10 x tyle dla każdego. Nie dało się. Jest jak jest, inaczje nie będzie.
Rozumiem, że ci się to nie podoba i nie ma tak, żeby zawsze wszystko wszystkim odpowiadało.
Pozdrawiam, zamykam i do zobaczenia za rok .