Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@huzar-shakir
Możliwe, ja na szczęście nie muszę kupować monet by dobrze się bawić -
@byku-duma-warmii dziś zabawisz się w tłuczenie kotleta,o ile schabowy Ci się od tak wyłoży na tacy
-
@huzar-shakir
Nigdy niczego nie można być pewnym, szczególnie w tej grze. -
@byku-duma-warmii jesteś spoko gość ale dziś pokibicuję bratniemu
-
@huzar-shakir
Nie gniewam się Przemku -
@byku-duma-warmii widziałem kadrę Marka i nic tylko się można przerażać co tam ma.jesteś Maniek faworytem.
-
Kolejka 9 w Grupie D
-
GRUPA F, KOLEJKA 8
-
-
@Byku-Duma-Warmi przerobiony dziś przez @czarnykotlet na...koylety z byka i to mimo czerwa dla schabowego
Dobra robota bratni
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@Byku-Duma-Warmi przerobiony dziś przez @czarnykotlet na...koylety z byka i to mimo czerwa dla schabowego
Dobra robota bratni
Po prostu w tych mistrzostwach powoli się rozgrzewam. Tak jak patelnia na której będę smażyć kolejne kotlety:)
-
@czarnykotlet said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Dobra robota bratni
Po prostu w tych mistrzostwach powoli się rozgrzewam. Tak jak patelnia na której będę smażyć kolejne kotlety:)
Żebyś czasem nie zgnił jak te jaja po chińsku w akademiku
-
@stefan-joptwojmać wyniki w sparach fajne,ale nie do końca przekładają się nie na rzeczywistość.ja przegrałem dziś chyba wszystkie mecze kontrolne,a co przyjdzie co do czego to podczas symulacji w danej kolejce jest całkiem inaczej.
-
@huzar-shakir
Co ja Ci mam powiedzieć Przemku, mówiłem że w tej dziwnej grze niczego nie można być pewnym. Możesz grać dobry mecz jak ja dziś i zwyczajnie go przegrać albo grać piach i też go przegrać, więc na to samo wychodzi, także po co się starać. -
@byku-duma-warmii w pewnym sensie masz rację,bo z punktu widzenia i po spojrzeniu na staty nie powinieneś przegrać,jednak coś za te wyniki odpowiada.trafiają się więc takie mecze jak dziś, gdzie zespół @czarnykotlet zarznięty przez szkoleniowca niczym bydło na uboju wygrywa.niespodzianka?owszem,bo przecież najzwyczajniej na świecie nikt by nie dał Ci szans dziś na przegraną,tak się jednak stało.trudno.jutro się odkryjesz
-
@byku-duma-warmii Dokładnie ta gra już tak się zmieniła, że zagrasz byle czym to albo wygrasz albo przegrasz wszystko zależy od symulacji jak pójdzie. Spójrz Byczek jak tobie szło super ale widziałem że w końcu przestanie chodzić ta taksa bo tutaj już tak jest. Też przegrałem swój mecz trudno gramy dalej ważne, że rywale też tracą punkty więc kontakt z nimi jest Powodzenia i po awans
-
@daroo933
Dzięki Dareczku za dobre słowo, trzymam kciuki za nas obu -
Grupa E - Kolejka
-
Chyba nikt nie wrzucał bo nie zauważyłem
Grupa C
Kolejka