Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Grupa E - Kolejka
-
Kolejka 14 w Grupie D
-
Grupa C 14/22
-
GRUPA F, KOLEJKA 13 Między 4, a 11 miejscem w tabeli różnica tylko 3 pkt. A to jest dopiero pierwsza runda, a nie finał. Bardzo ciężka grupa, nawet jak odpadnę, a co jest bardzo prawdopodobne to jestem zadowolony, bo nabiorę dużo doświadczenia w tej edycji
-
@pawelzylicz remisami też masz szansę awansować do kolejnej rundy wystarczy nie przegrywać meczy.
-
W żadnej z wcześniejszych edycji walka w 1 rundzie fazy grupowej nigdy nie była tak zacięta jak w tegorocznych rozgrywkach, co tylko może cieszyć, bo na polskiej scenie OSM pojawiło się wielu świetnych, nowych graczy
-
@kimiraj123 zmierza pewnie po ligowe zwycięstwo, a na przeciwnym biegunie @Rhett1 ma już tylko iluzoryczne szanse na awans do 2 rundy.
Grupa mistrzowska na dziś:
Grupa spadkowa na dziś:
-
@dovco_handf @kimiraj123 to już sobie odleciał do kolejnej rundy niczym Adam Małysz w swoich najlepszych latach.Ciekawe cóż on tam zjada, że mu tak fajnie idzie?bułkę z bananem ?
-
@huzar-shakir Ja bym jeszcze poczekal, kimiraj ma przewagę ale pamiętaj, że jeszcze sporo kolejek do końca i wszystko może się zdarzyć Mając taką przewagę nie można za bardzo się rozluźnić Wszystkie grupy są bardzo wyrównane i to mi się podoba, walka do ostaniej kolejki nie będzie wstydu przy odpadnieciu
-
Grupa E - Kolejka
-
-
Kolejka 15 w Grupie D
-
Grupa C 15/22
-
GRUPA F, KOLEJKA 14
-
Grupa E - Kolejka
-
Kolejka 16 w Grupie D
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
15 mecz z rzędu nieprzegrany.świetny @cogito "rozniesiony" 1-0 sam się dziwię,że grając "NIC" prawie zapewniłem (wraz z @Rusewicz ) sobie awans do 2 rundy.
I mi się włączył mode "remis". Zanotowałem 3 pod rząd mimo, że cisnę 433a ostro ofensywnie czy to na wyjeździe czy u siebie