Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Kolejka 13 w Grupie D
-
13/22 Grupa C
-
Grupa A, również u nas normalnie szaleństwo bramkowe, 4 bramki na wszystkie mecze:
I grupa mistrzowska na dziś:
A poniżej grupa spadkowa na dziś:
-
@stefan-joptwojmać Lider z zerowym bilansem bramkowym
-
@stefan-joptwojmać Szkoda, że nie mam tyle zwycięstw... Mam nadzieję, że w końcu coś się zmieni i zacznę wygrywać, bo powoli tracę punkty do czołówki, a przecież na remisach Was nie doścignę.
-
@kondziowa1 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać Szkoda, że nie mam tyle zwycięstw... Mam nadzieję, że w końcu coś się zmieni i zacznę wygrywać, bo powoli tracę punkty do czołówki, a przecież na remisach Was nie doścignę.
kurde ja też notuję coraz więcej remisów
-
Remisy też mogą dać ci awans
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@borynos ty masz tylko 4 remisy,co to jest w porównaniu do 8 czy 9
poprostu później zaczełem
-
GRUPA F, KOLEJKA 12
-
Ciasno w naszej grupie.Nikt nie może być pewny awansu jak i oglądnięcia z IMP.
-
Ja cały czas cisnę ofensywnie i wpada sporo zwycięstw i porażek, a w 2 meczach się nie ustawiłem;/ Muszę to ogarnąć i będzie gicior.:)
-
@Lhundaeion jak widzisz kolego,nie warto się chwalić jak to mnie obijasz w sparach suma suma summarum wyjdzie na moje :)... i nawet fakt,że dostałeś czerwo na wjazd tego nie zmieni.3 pkt lądują u tatusia
-
Grupa E - Kolejka
-
Kolejka 14 w Grupie D
-
Grupa C 14/22
-
GRUPA F, KOLEJKA 13 Między 4, a 11 miejscem w tabeli różnica tylko 3 pkt. A to jest dopiero pierwsza runda, a nie finał. Bardzo ciężka grupa, nawet jak odpadnę, a co jest bardzo prawdopodobne to jestem zadowolony, bo nabiorę dużo doświadczenia w tej edycji
-
@pawelzylicz remisami też masz szansę awansować do kolejnej rundy wystarczy nie przegrywać meczy.