Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
GRUPA F, KOLEJKA 14
-
Grupa E - Kolejka
-
Kolejka 16 w Grupie D
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
15 mecz z rzędu nieprzegrany.świetny @cogito "rozniesiony" 1-0 sam się dziwię,że grając "NIC" prawie zapewniłem (wraz z @Rusewicz ) sobie awans do 2 rundy.
I mi się włączył mode "remis". Zanotowałem 3 pod rząd mimo, że cisnę 433a ostro ofensywnie czy to na wyjeździe czy u siebie
-
@stefan-joptwojmać raz zagrałem 433 i też miałem remis pozostanę więc przy innych o wiele mniej ofensywnych taksach
-
GRUPA F, KOLEJKA 15
-
Grupa E - Kolejka
-
Kolejka 17 w Grupie D
-
@daroo933 Lider - @Prezes-Kukito został zmieciony z boiska.Trzeba przyznać @czarnykotlet sprawil niespodziankę.Ale i w innych meczach doszło do nieoczekiwanych rozstrzygnięć.
-
@Rusewicz - po mału można Ci zacząć składać graty z powodu awansu.nawet gdybyś do końca tylko przegrywał mecze,to chłopaki i tak między sobą się powybijają i znajdziesz się w kolejnej rundzie
-
Raz się remisuje, raz się remisuje, u mnie dziś kolejny remis
-
Następne grupy powstaną wg. klucza poniżej, potrzebuję 3 moderatorów. Osoby chętne zgłaszać się do mnie na prv w grze bądź na forum.
-
@shakiboy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Niestety przegapiłem mecz i nie byłem ustawiony i obawiam się, że mogę już nie mieć szans na awans
Nie Ty jeden kolego, ja zaliczyłem 3 takie wtopy;(
-
@stefan-joptwojmać najbardziej boli to, że było bardzo blisko, a teraz teoretycznie mam szanse, ale w praktyce będzie bardzo ciężko przejść dalej
-
GRUPA F, KOLEJKA 16