Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@Rusewicz - po mału można Ci zacząć składać graty z powodu awansu.nawet gdybyś do końca tylko przegrywał mecze,to chłopaki i tak między sobą się powybijają i znajdziesz się w kolejnej rundzie
-
Raz się remisuje, raz się remisuje, u mnie dziś kolejny remis
-
Następne grupy powstaną wg. klucza poniżej, potrzebuję 3 moderatorów. Osoby chętne zgłaszać się do mnie na prv w grze bądź na forum.
-
@shakiboy said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Niestety przegapiłem mecz i nie byłem ustawiony i obawiam się, że mogę już nie mieć szans na awans
Nie Ty jeden kolego, ja zaliczyłem 3 takie wtopy;(
-
@stefan-joptwojmać najbardziej boli to, że było bardzo blisko, a teraz teoretycznie mam szanse, ale w praktyce będzie bardzo ciężko przejść dalej
-
GRUPA F, KOLEJKA 16
-
@huzar-shakir Tobie również, mamy tyle samo pkt
-
@stefan-joptwojmać Myślę, że będzie dobrze, aby ta informacja została wysłana do każdego w prywatnej wiadomości (oczywiście chodzi mi o osoby, które przejdą dalej). Nie każdy zagląda na forum, żeby potem nie było niespodzianek, że w danej rundzie ponad połowa będzie grała jak we wcześniejszej
-
@stefan-joptwojmać Ciężko będzie teraz nie trenować.. Moim zdaniem treningi powinny być tak jak były. Ktoś się zapomni z przyzwyczajenia walnie trening i dostanie karę, trzeba było zrobić tak od początku a nie zmieniać coś podczas trwającego turnieju...
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Grupa C
17/22 Tutaj każdy wygrywa z każdym
-
Trzy ostatnie kolejki w Grupie A:
I tabela z tą lepszą połówką:
... i z tą gorszą nieco:
-
Kombinacja w no w trakcie nie wolno trenować trzeba było tak od razu żeby były równe szanse a nie najlepsi wytrenowani już sobie kadrę i teraz wygrywają a większość nawet nie wiem o tym że nie wolno bo przed rozpoczęciem nikt nic nie wspomniał
-
@gabkazmc said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Kombinacja w no w trakcie nie wolno trenować trzeba było tak od razu żeby były równe szanse a nie najlepsi wytrenowani już sobie kadrę i teraz wygrywają a większość nawet nie wiem o tym że nie wolno bo przed rozpoczęciem nikt nic nie wspomniał
Mowa o następnej rundzie, nie o pierwszej, która się właśnie toczy - tu sparingi i trening są dozwolone
-
U nas już jest 18 kolejka więc nie wiem
-
To w pół finałach od początku wprowadzić zakaz meczy towarzyskich i zakaz treningów i wszyscy będą wiedzieć
-
Grupa E - Kolejka
-
@gabkazmc said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
To w pół finałach od początku wprowadzić zakaz meczy towarzyskich i zakaz treningów i wszyscy będą wiedzieć
Przecież @stefan-joptfojmać o tym napisał.Teraz tylko należy wszystkim na priv powysyłać wiadomość o nowym regulaminie...
Wartości kadry wszystkich ekip są na wjazd równe więc wszyscy raczej się dostosują.Jeśli nie to spotka ich surowa kara -
17-tyle meczy bez porażki odnotował huzar ciekawe jak to będzie wyglądać jutro.
-
Kolejka 18 w Grupie D