Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
mowic krotko mnie sie pomysl podoba (chodz ja na tym pewnie strace) ale kazda faza turnieju moze sie róznic od poprzedniej fazy pod warunkiem ze nie dziala na nie korzysc innych graczy a taka zmiana jak dla mnie wyrownoje szanse wszystkich grajacych.
-
@huzar-shakir ale OSM to tylko zabawa :Di wykazanie sie swoimi zdolnosciami menadzera. w sumie nic sie nie stanie jak sie zmieni regulamin po 1 rundzie świat sie nie zawali ale jestem za demokracja i glosowaniem
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać nie mam najmocniejsze kadry w swojej grupie,nie gram maksymalnej ilości sparingów ,a jednak jakoś sobię radzę.wprowadzenie swoich widzimisi jest naprawdę nieco dziwne.oczywiście ty sobie
wyciągniesz z rękawa swoje argumenty,jednak należało zrobić zakaz treningów czy grania meczu kontrolnych od razu a nie w czasie IMP.heh to nie jest moje widzimisie tylko Twoje:) Sam myślałem nad czymś podobnym, ale uznałem, że lepiej nie mieszać i puścić jak leci.. jak co roku. Zacząłeś dyskusję o tym, widziałem same pozytywne opinie i żadnych krytycznych, więc uznaliśmy, że warto przedyskutować ten temat we własnym gronie. Wyszło na to, że warto spróbować.
Nie wprowadzamy tego w trakcie ligi tylko już w nowej także nie wiem w czym problem. Każdy będzie grał na takich samych zasadach.
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać To ty pomyśl zanim napiszesz cokolwiek.. Większość graczy tutaj gra na 4 slotach myślisz, że ktoś trenując na każdym slocie omyłkowo nie zrobi treningu tutaj? Druga sprawa ok zakaz sparingów tutaj jeszcze się zgodzę bo to wydatek monet i przyspiesza rozwój zawodników ale treningi przecież każdy może je robić to nic nie kosztuje więc dlaczego nawet tego zakazujecie?
Odpowiedź na Twoje pytanie zawarłem w poprzednim poście skierowanym do Ciebie, wystarczy przeczytać.
-
@huzar-shakir to ze jestem z Robertem w SL nie znaczy ze nie mam swojego zdania i ze nie moge go otwarcie glosic na forum
-
@huzar-shakir na tym koncie tez gram w woli przypomnienia w SL:)
-
@Stefan-Joptwojmać I tak zrobicie co zechcecie.Owszem,od początku byłem za tym żeby nie grać sparów,ale na pewno nie w trakcie trwania turnieju.Nie podoba mi się to,a mając podobnie jak inni możliwość wypowiedzenia się mówię o tym otwarcie.Należało zrobić to od razu a nie bawić się w mieszanie regulaminem w trakcie turnieju.Tyle.Wiecej nie mam zamiaru już się wypowiadać na ten temat.
-
@pb1984 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir na tym koncie tez gram w woli przypomnienia w SL:)
Nie interesuje mnie gdzie i dla kogo grasz,ale powodzenia.Niech Ci się szczęście w SL.
-
@huzar-shakir a prawada jest taka ze nie interesuje Cie rowniez moje zdanie odnoscie sparingow i treningow poniewaz jest inne niz Twoje. równiez zycze powodznia w połfinałach iMP pozdrawiam
-
Czyli chcesz, ale nie chcesz. Dalej mi nie napisałeś co złego jest w tej zmianie, która ma dokonać się pomiędzy ligami, gdzie nikt nic nie traci. Rozumiem, że @daroo933 boi się, że jego taksy nie są tak mocne i straci przewagę, akurat jeżeli chodzi o Ciebie to jestem spokojny, bo Ty radzisz sobie wyśmienicie mając nawet słabsze kadry. Tylko nie mogę pojąć czemu Ci to się nie podoba. Ten turniej ma 3 zasadnicze fazy. Wprowadzenie zmiany, którą chcesz, ale nie chcesz nie stanowi żadnego problemu gdyż każda faza zaczyna się od nowa.
Być może jestem już za stary i nie nadążam za wami, dlatego
-
@stefan-joptwojmać Akurat wiedziałem co chciałem od początku,nie próbuj mnie podchodzić na swój sposób.Powinniście jako zarządzający turniejem trzymać się pierwotnego planu.
Koniec.Niema co już tu się wypowiadać bo to i tak prowadzi do nikądp.s. @daroo933 który transferuje powiedzmy sobie szczerze słabo przy słabych kadrach osiąga b.dobre wyniki.nie rozumiem tego co napisałeś odnośnie taktyk Darka
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać Akurat wiedziałem co chciałem od początku,nie próbuj mnie podchodzić na swój sposób.Powinniście jako zarządzający turniejem trzymać się pierwotnego planu.
Koniec.Niema co już tu się wypowiadać bo to i tak prowadzi do nikądp.s. @daroo933 który transferuje powiedzmy sobie szczerze słabo przy słabych kadrach osiąga b.dobre wyniki.nie rozumiem tego co napisałeś odnośnie taktyk Darka
Jeżeli plan ma wady to nie widzę sensu trzymania się go kurczowo. Co do Darka to pisałem o retro, tu nie ma transferów .x
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Rozumiem, że @daroo933 boi się, że jego taksy nie są tak mocne i straci przewagęO nie wypraszam sobie... Zrób ten zakaz w kolejnej rundzie udowodnie Ci, że bez tych sparingów i treningów również potrafię wygrywać
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Grupa C
18/22brawo dla @Prezes-Kukito juz z awansem
-
-
GRUPA F, KOLEJKA 17