Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@daroo933 nie studiowa艂em regulaminu gram tak jak pisali na forum czyli spaingi i treningi dozwolone a nie ukrywam ze gdyby nie to moglbym miec powazne problemy bo takie ligi nigdy nie byly moja spacjalnoscia (wczesniejsze moje konto to pawelbiniek1 jakby ktos nie wiedzial kim jestem i uwazal mnie za jakiegos og贸rka )
-
@huzar-shakir gra艂em kiedys w pi艂ke i w tramkarzach tak w艂asnie robiono w przerwie meczu strzelalismy karne i to tez by艂a frajda dla kazdego taka ma艂a retrospekcja XD
-
@stefan-joptwojma膰 nie mam najmocniejsze kadry w swojej grupie,nie gram maksymalnej ilo艣ci sparing贸w ,a jednak jako艣 sobi臋 radz臋.wprowadzenie swoich widzimisi jest naprawd臋 nieco dziwne.oczywi艣cie ty sobie
wyci膮gniesz z r臋kawa swoje argumenty,jednak nale偶a艂o zrobi膰 zakaz trening贸w czy grania meczu kontrolnych od razu a nie w czasie IMP. -
@stefan-joptwojma膰 To ty pomy艣l zanim napiszesz cokolwiek.. Wi臋kszo艣膰 graczy tutaj gra na 4 slotach my艣lisz, 偶e kto艣 trenuj膮c na ka偶dym slocie omy艂kowo nie zrobi treningu tutaj? Druga sprawa ok zakaz sparing贸w tutaj jeszcze si臋 zgodz臋 bo to wydatek monet i przyspiesza rozw贸j zawodnik贸w ale treningi przecie偶 ka偶dy mo偶e je robi膰 to nic nie kosztuje wi臋c dlaczego nawet tego zakazujecie?
-
mowic krotko mnie sie pomysl podoba (chodz ja na tym pewnie strace) ale kazda faza turnieju moze sie r贸znic od poprzedniej fazy pod warunkiem ze nie dziala na nie korzysc innych graczy a taka zmiana jak dla mnie wyrownoje szanse wszystkich grajacych.
-
@huzar-shakir ale OSM to tylko zabawa :Di wykazanie sie swoimi zdolnosciami menadzera. w sumie nic sie nie stanie jak sie zmieni regulamin po 1 rundzie 艣wiat sie nie zawali ale jestem za demokracja i glosowaniem
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojma膰 nie mam najmocniejsze kadry w swojej grupie,nie gram maksymalnej ilo艣ci sparing贸w ,a jednak jako艣 sobi臋 radz臋.wprowadzenie swoich widzimisi jest naprawd臋 nieco dziwne.oczywi艣cie ty sobie
wyci膮gniesz z r臋kawa swoje argumenty,jednak nale偶a艂o zrobi膰 zakaz trening贸w czy grania meczu kontrolnych od razu a nie w czasie IMP.heh to nie jest moje widzimisie tylko Twoje:) Sam my艣la艂em nad czym艣 podobnym, ale uzna艂em, 偶e lepiej nie miesza膰 i pu艣ci膰 jak leci.. jak co roku. Zacz膮艂e艣 dyskusj臋 o tym, widzia艂em same pozytywne opinie i 偶adnych krytycznych, wi臋c uznali艣my, 偶e warto przedyskutowa膰 ten temat we w艂asnym gronie. Wysz艂o na to, 偶e warto spr贸bowa膰.
Nie wprowadzamy tego w trakcie ligi tylko ju偶 w nowej tak偶e nie wiem w czym problem. Ka偶dy b臋dzie gra艂 na takich samych zasadach.
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojma膰 To ty pomy艣l zanim napiszesz cokolwiek.. Wi臋kszo艣膰 graczy tutaj gra na 4 slotach my艣lisz, 偶e kto艣 trenuj膮c na ka偶dym slocie omy艂kowo nie zrobi treningu tutaj? Druga sprawa ok zakaz sparing贸w tutaj jeszcze si臋 zgodz臋 bo to wydatek monet i przyspiesza rozw贸j zawodnik贸w ale treningi przecie偶 ka偶dy mo偶e je robi膰 to nic nie kosztuje wi臋c dlaczego nawet tego zakazujecie?
Odpowied藕 na Twoje pytanie zawar艂em w poprzednim po艣cie skierowanym do Ciebie, wystarczy przeczyta膰.
-
@huzar-shakir to ze jestem z Robertem w SL nie znaczy ze nie mam swojego zdania i ze nie moge go otwarcie glosic na forum
-
@huzar-shakir na tym koncie tez gram w woli przypomnienia w SL:)
-
@Stefan-Joptwojma膰 I tak zrobicie co zechcecie.Owszem,od pocz膮tku by艂em za tym 偶eby nie gra膰 spar贸w,ale na pewno nie w trakcie trwania turnieju.Nie podoba mi si臋 to,a maj膮c podobnie jak inni mo偶liwo艣膰 wypowiedzenia si臋 m贸wi臋 o tym otwarcie.Nale偶a艂o zrobi膰 to od razu a nie bawi膰 si臋 w mieszanie regulaminem w trakcie turnieju.Tyle.Wiecej nie mam zamiaru ju偶 si臋 wypowiada膰 na ten temat.
-
@pb1984 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir na tym koncie tez gram w woli przypomnienia w SL:)
Nie interesuje mnie gdzie i dla kogo grasz,ale powodzenia.Niech Ci si臋 szcz臋艣cie w SL.
-
@huzar-shakir a prawada jest taka ze nie interesuje Cie rowniez moje zdanie odnoscie sparingow i treningow poniewaz jest inne niz Twoje. r贸wniez zycze powodznia w po艂fina艂ach iMP pozdrawiam
-
Czyli chcesz, ale nie chcesz. Dalej mi nie napisa艂e艣 co z艂ego jest w tej zmianie, kt贸ra ma dokona膰 si臋 pomi臋dzy ligami, gdzie nikt nic nie traci. Rozumiem, 偶e @daroo933 boi si臋, 偶e jego taksy nie s膮 tak mocne i straci przewag臋, akurat je偶eli chodzi o Ciebie to jestem spokojny, bo Ty radzisz sobie wy艣mienicie maj膮c nawet s艂absze kadry. Tylko nie mog臋 poj膮膰 czemu Ci to si臋 nie podoba. Ten turniej ma 3 zasadnicze fazy. Wprowadzenie zmiany, kt贸r膮 chcesz, ale nie chcesz nie stanowi 偶adnego problemu gdy偶 ka偶da faza zaczyna si臋 od nowa.
By膰 mo偶e jestem ju偶 za stary i nie nad膮偶am za wami, dlatego