Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@magic-89-1r said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@cezarro Nie będzie można zweryfikować, czy dany piłkarz ma przyrost umiejętności od treningu czy sparingu. Są obawy o ustawki sparingowe między graczami tych samych grup.
Z ustawek między graczami to tylko jedna polska grupa słynie. Pierwsza litera od skrótu nazwy tej grupy to "P" , a druga ... chyba większość wie , jaka ...
-
@borynos no i się poślizgna i to nie raz będzie dym zobaczycie ale róbcie co chcecie.. Tylko pamiętajcie to wy moderatorzy jesteście dla użytkowników nie odwrotnie... I powinniście liczyć też się z naszym zdaniem.. Ale wiadomo kto wystrzelił z tym pomysłem, ciekawe co na to reszta moderatorów.. Jakaś ankieta może wśród użytkowników?
-
@borynos said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
coś czuję, że będzie mnóstwo kar, treningi lecą z automata z rańca to i w MP może się palec poślizgnąc na fonie
Jest margines błędu, wystarczy nie rozbudowywać bazy treningowej. Dopiero bodaj za 3 razem wskakuje skill:)
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@borynos no i się poślizgna i to nie raz będzie dym zobaczycie ale róbcie co chcecie.. Tylko pamiętajcie to wy moderatorzy jesteście dla użytkowników nie odwrotnie... I powinniście liczyć też się z naszym zdaniem.. Ale wiadomo kto wystrzelił z tym pomysłem, ciekawe co na to reszta moderatorów.. Jakaś ankieta może wśród użytkowników?
Wyskoczył z tym pomysłem częściowo jako pierwszy @huzar-shakir i bardzo logicznie go podsumował @Didierluk. Jak @Łukasz-Kowalski napisał - pomysł był przedyskutowany na forum personelu, kto chciał się wypowiedzieć ten to zrobił.
@huzar-shakir jak to ma w swoim zwyczaju liczy się tylko swoim zdaniem, ewentualnie z kimś kto jest tej samej myśli, każdy inny nurt myślowy kończy się atakiem i takiego typu postami:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@magic-89-1r @Cezarro Niema panowie znaczenia,kto co napisze.Możecie się produkować,a i tak władza PL OSM zrobi po swojemu.My,ten gorszy sort managerów nie mamy tu nic do powiedzenia(nie od dziś zresztą).Należy się więc albo dostosować,albo i nie do tego co tworzą panowie moderatorzy.
Czyli można się przyzwyczaić.
-
mi tam obojętnie czy treningi bedą czy nie i tak mam jedno z najgorszych kard w lidzę a jakoś radę daje
-
@stefan-joptwojmać said in [Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018](/post/661723
@magic-89-1r @Cezarro Niema panowie znaczenia,kto co napisze.Możecie się produkować,a i tak władza PL OSM zrobi po swojemu.My,ten gorszy sort managerów nie mamy tu nic do powiedzenia(nie od dziś zresztą).Należy się więc albo dostosować,albo i nie do tego co tworzą panowie moderatorzy.
Czyli można się przyzwyczaić.
Nie badz bezczelny kolezko , pamietaj ze nic nie jest dane na wiecznosc. Nie bedziesz zawsze moderatorem ,ktory stoi ponad prawem i ma gdzies zdanie zwyklych graczy. Teraz pycha przez ciebie przemawia, ale jeszcze kiedys podkulisz ogon ,zobaczysz.
-
@stefan-joptwojmać Ciekawe co byś pisał na forum gdybyś nie był moderatorem i nie był organizatorem.Zapewne też byś beczał z powodu zmian.Teraz jednak,skoro sam je wprowadziłeś to nie masz sobie nic do zarzucenia.Tak nie powinno być.
-
@cezarro Kij z tymi sparingami to jestem w stanie zrozumiem bo jeśli ktoś ma sporo monet i stać go na to to może sobie łatwo progresowac skład ale kurka dlaczego jest zakaz trenowania? Kazdy ma do tego dostęp jest to darmowe, kompletnie nie rozumiem tego.. Jak ktoś nie ma czasu na trening trudno to są mistrzostwa i gramy na 100!
-
Gramy na czilku bez kija w tyłku, panowie tylko spokój może nas uratować:)
-
@cezarro Kij z tymi sparingami to jestem w stanie zrozumiem bo jeśli ktoś ma sporo monet i stać go na to to może sobie łatwo progresowac skład ale kurka dlaczego jest zakaz trenowania? Kazdy ma do tego dostęp jest to darmowe, kompletnie nie rozumiem tego.. Jak ktoś nie ma czasu na trening trudno to są mistrzostwa i gramy na 100!
Dojdzie do tego że będą Ci ustawiać taktyki plus suwaki na dany mecz
-
Haha , to jest calkiem prawdopodobne przy takich ''organizatorach''
-
Widać coś jest na rzeczy, podpowiedz kto Ci tak fajnie poustawiał suwaki, że nie przegrałeś meczu, z chęcią się do niego zgłoszę:)
-
Grupa E - Kolejka
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Widać coś jest na rzeczy, podpowiedz kto Ci tak fajnie poustawiał suwaki, że nie przegrałeś meczu, z chęcią się do niego zgłoszę:)
To byłem ja ale ciiiii 🤫🤫
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Niestety dla Ciebie.Nic odemnie nie wyciągniesz.Nie tym razem,pamiętam że czasem wymieniliśmy się małymi spostrzeżeniami na temat taktyk,ale te czasy się skończyły.Mam swoje taksy.Nie potrzebuję pomocy od nikogo