Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@miszomichal
Brawo Michał -
@magic-89-1r Ciekawą rywalizację mieliście
Cieszy mnie awans z chłopaków Polish Eagles oraz Polish Eagles Academy.
Gratuluję @martin343 @gabkazmc @Tomcioo81 @Stepan-Kovalenko-1993 @ShakiBoy -
@damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Cieszy mnie awans z chłopaków Polish Eagles oraz Polish Eagles Academy.
Dobrze, że jedno miejsce w tym zacnym gronie znalazło się dla mnie. Kilku bardziej znanych i cenionych graczy odpadło w naszej grupie.
-
@magic-89-1r Młodzież nadciąga
-
Te mistrzostwa to dla mnie tragedia
-
Po takim początku, nie spodziewałem się awansu. Pierwsza część sezonu spędzona na dnie tabeli. Trzeba walczyć do końca
-
Na razie tak to się przedstawia, czekamy na ostateczne rozstrzygnięcia w pozostałych grupach.
-
-
Mistrzowie tej ligi (awans/GRATULACJE):
(Prawie) mistrzowie (brak awansu/ dziękujemy za zaciętą walkę!)
-
@Kamson73 no i te twoje remisy dały ci jednak awans! Gratulacje .
-
Pytanie do nowych zasad: skoro gramy tylko na taktyki to co z rozbudowa stadionów? 6% zwiększenia szansy w grze u siebie to zauważalna przewaga, na początku jej nie ma, pojawia sie dopiero z czasem i rewanże u przeciwnika zawsze są trudniejsze
-
@miszomichal przecuez tez sobie mozesz rozbudowac i jak bys to chcial sprawdzic czy ktoa ma rozbudowany stadion czy nie ?
-
@dovco_handf
Udało się
Teraz będzie walka na noże -
Grupa B powoli wykrystalizowana
Po tej szczęśliwej brameczce z Michałem, mam szansę na awans długo oczekiwana, padła w 64 minuciea co w tabeli przed, ostatnią kolejką ? pierwsza czwórka ma już awans zapewniony, z pozostałej czwórki, dwóch przejdzie dalej po dzisiejszej kolejce, będzie się działo
dzisiejsze zmagania :
-
@kret166 oczywiście ze mogę sobie rozbudować, ale nie to podnoszę w tym poście... Moje pytanie dotyczy tego ze skoro mamy grać tylko na taktyki to nie powinny być rozbudowywane obiekty, czysto teoretycznie jak w pierwszym meczu gram u siebie z przeciwnikiem to startujemy na tym samym poziomie, natomiast w rundzie rewanżowej przeciwnik będzie miał mocna przewagę swojego terenu, po to są treningi i mecze towarzyskie aby taka przewagę zminimalizować, skoro niema treningów to uważam że rozbudowy też powinny być wstrzymane. A na pytanie jak to sprawdzić to oczywiście szpiegiem.
-
@miszomichal ale dotyczy to wszystkich jednakowo
-
@miszomichal said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Pytanie do nowych zasad: skoro gramy tylko na taktyki to co z rozbudowa stadionów? 6% zwiększenia szansy w grze u siebie to zauważalna przewaga, na początku jej nie ma, pojawia sie dopiero z czasem i rewanże u przeciwnika zawsze są trudniejsze
słuszna ciekawość
brak rozbudowy infrastruktury również wchodzi w system "na równych składach i szansach", także będzie niedozwolona... wszystko to pojawi się w konkretnej wiadomości do półfinalistów, wszystkie wyszczególnienia będą przekazane... generalnie gramy bez ingerencji w ligowe ulepszacze
trzymanie tej zasady będą weryfikować przeciwnicy poprzez skauta... rozbudowa o jeden level to kara -3 punktów