Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@borynos no to lipa z pewnością ktoś się zapomni i będą kary
Posypia sie kary , przeciez nie ma bata zeby ktos sie nie zapomnial z rozpedu czy cos, i zaraz zaczna sie lamenty ,ze '' ja tylko przez roztargnienie'' albo '' jakos tak samo mi sie nacisnelo'' ,itp. Nie powinno byc zadnej litosci !!! Chcieliscie komuny ,to teraz macie , a jak sie cos nie podoba to wyp......
-
Grupa E - Kolejka
Koniec naszej grupy i dziękuję za rywalizację
Awansowali @Marcin657827 @Damiś27 @zaloguj99 @pb1984 @ŁukSal @Stefan-Joptwojmać Gratuluję
Dziękuję za walkę @rokita666 @maqpax @Prochacz @krycha288 @krystian16061994 @kondziowa1 -
@huzar-shakir
@Rusewicz
@pawelzylicz
@cogito
@Lhundaeion
@tristan1982
Panowie-graty za awans do kolejnej rundy.21- na tylu stanęła seria meczy bez porażki. niestety w ostatniej kolejce pokonało mnie czerwo w 7 minucie i po zawodach.
tak czy owak powodzenia innym menago w biciu rekordu w IMP - trzymam kciuki za tych którzy postarają się tego dokonać -
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
21- na tylu stanęła seria meczy bez porażki. niestety w ostatniej kolejce pokonało mnie czerwo w 7 minucie i po zawodach.
tak czy owak powodzenia innym menago w biciu rekordu w IMP - trzymam kciuki za tych którzy postarają się tego dokonaćłatwo nie będzie
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
ja sam nie sądziłem że w ogóle awansuję dalej znając moje zdolności do gry w retro,a wyszło to co wyszło
To co, zakładasz ligę na półfinał z tej okazji? Bo pamiętam, że bardzo chciałeś zakładać ligę w 1 rundzie, ale inni chętni się znaleźli, o co byłeś bardzo zły ...
-
@dovco_handf Nie byłem zły,tylko lekko zirytowany.Teraz to zły mogę być,za wasze organizatorów zmiany jakie wprowadziliście w czasie grania IMP,a których nie powinno być dokonywanych w czasie trwania imprezy.Druga sprawa -12 monet,które zarobiłem za wygranie grupy nie pozwolą mi założyć ligi .Przykro mi bardzo Jerzy,ale pukajcie do innych,którzy będą chętni
-
GRUPA F, KOŃCOWA TABELA - Najbardziej wyrównana grupa pierwszej rundy. Ciekawie było do samego końca
-
@pawelzylicz mogę prosić o wyniki kolejki?
-
Całość
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
GRUPA F, KOŃCOWA TABELA - Najbardziej wyrównana grupa pierwszej rundy. Ciekawie było do samego końca
Dzieki Panowie za wspolna gre i emocje do konca , gratulacje dla tych ktorzy awansowali
-
Dzięki za grę życzę powodzenia szczególnie bratu @huzar-shakir graj tak dalej i będzie ok
Pomyśleć że to ja pokazałem Ci OSMa 8 lat temu...
-
@rusewicz @Mati-Colchoner Dobre starty są dla słabych
-
Jeśli nie można trenować i rozbudować to proponuję założenie ligi jutro tak jak miało być i start na drugi dzień bez przygotowań bo i tak nic nikt nie zrobi
-
@gabkazmc
Tak właśnie będzie