Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
w sprawie sparingów nie da się znaleźć dobrego wyjścia i niestety kto ma dużo monet będzie miał po prostu przewagę i tyle...
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
w sprawie sparingów nie da się znaleźć dobrego wyjścia i niestety kto ma dużo monet będzie miał po prostu przewagę i tyle...
Ja monety mam,nie ukrywam tego?ale wydawać na sparingi nie mam zamiaru...no może na 2,3 co kolejkę.Te kilka monet mogę stracić,ale nie za wiele dam zarobić tym.ktorzy dzięki nam mają na chleb
-
@huzar-shakir więcej jak 2-3 sparingi sie nie opłaci grać
-
Podłączając się pod dyskusję i w nawiązaniu do "Nie mamy możliwości zweryfikowania czy ktoś gra sparing czy nie.". Czy da się zweryfikować, czy korzystamy z przyspieszaczy, czy nie?
-
@lhundaeion przyspieszacze będą wyłączone przy tworzeniu ligi i nie będzie możliwości skorzystania z tej opcji
-
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@lhundaeion przyspieszacze będą wyłączone przy tworzeniu ligi i nie będzie możliwości skorzystania z tej opcji
No tak. Da się wyłączyć, to nie ma problemu
-
Dziś mija termin potwierdzenia udziału, czekamy jeszcze na:
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Dziś mija termin potwierdzenia udziału, czekamy jeszcze na te osoby:
Stepan Kovalenko nie rozumie po polsku Musisz napisac do niego po ukrainsku , ew. po rosyjsku , wtedy moze odpowie
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Dziś mija termin potwierdzenia udziału, czekamy jeszcze na te osoby:
Stepan Kovalenko nie rozumie po polsku Musisz napisac do niego po ukrainsku , ew. po rosyjsku , wtedy moze odpowie
To mój błąd był;P Nasz Stepan Kovalenko 1993 rozumie
-
Czas minął i co dalej?
-
@gabkazmc być może chłopaki potwierdzili udział na priv ,więc bez stres na pewno @Stefan-Joptwojmać da znać co i jak
-
Wszyscy potwierdzili.
-
START 20 JUŻ WRZEŚNIA! PRZYPOMINAJCIE ZNAJOMYM!
-
-
@stefan-joptwojmać ze wzgledow prywatnych i sluzbowych jesten zmuszony do ograniczenia korzystania z osma, co wiaze sie takze z rezygnacja z IMP. Zycze wszystkiego dobrego i samych sukcesow! Pozdrawiam!
-
Można jeszcze dołączyć jakby ktoś zrezygnował ?
-
@kamieñ22 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać ze wzgledow prywatnych i sluzbowych jesten zmuszony do ograniczenia korzystania z osma, co wiaze sie takze z rezygnacja z IMP. Zycze wszystkiego dobrego i samych sukcesow! Pozdrawiam!
Rozumiem.
@radekwolin said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Można jeszcze dołączyć jakby ktoś zrezygnował ?
Oczywiście, na liście rezerwowej przed Tobą mam jedną osobę. Napisałem do niej, jeżeli nie da mi dziś odpowiedzi jesteś następny