Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@Przemek-Kaszti gratulacje 2 razy mnie pokonał wariat, to jest przyszły Mistrz Polski
Miłe słowa, dzięki wielkie na moje 30ste urodziny w czwartek "dałeś" mi wygrać ale inni już nie są tacy mili ciężko mi się ostatnio gra i obawiam. Się nawet znając moje szczęście że wypadnie z podium i skończę na 4 miejscu a Ty będziesz mistrzem
-
@przemek-kaszti jakbym miał na kogokolwiek postawić pieniądze kto wygra to postawiłbym na Ciebie Ale nie myśl że Ci odpuszczę
-
@marcin657827 Najnowszy sondaż CBOS (procentowe szanse na mistrzostwo):
% @Przemek-Kaszti; % @Marcin657827; ..... . -
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
Niebywałe emocje w tym finale
-
eee jak ja kocham te remisy 12 juz w tym finale
-
@rusewicz
Marcin na pewno nie w tej grze -
Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018 - FINAŁ
-
czy to błąd czy jak bo wychodzi ze @Dovco_HandF @Magic-89-1r i @KamilKóska odeszli ligi ? !!!
-
@rusewicz Ciężka sprawa, jeśli z jakichś powodów odszedłeś z ligi, to już nie możesz do niej wrócić. Nie wieże że ktoś chciałby odejść z finału MP, przecież @Dovco_HandF ma realne szanse na majstra, do tego rezygnacja trzech graczy w jednym momencie, to musi być jakiś błąd. Wielka, wielka szkoda, jak to jest możliwe?!!!
-
Panowie to jest światowy błąd już wielu graczy na świecie tak miało, musimy na razie czekać co z tym zrobią.
-
@gabkazmc @Przemek-Kaszti @Prezes-Kukito @ShakiBoy @Stepan-Kovalenko-1993 @tristan1982 @Dovco_HandF @Kamson73 @Magic-89-1r @suchy998 @borynos @Rusewicz @zaloguj99 @Byku-Duma-Warmii @jepsztel @Mati-Colchoner @Marcin657827 @Kamil-Kóska
Panowie spokojnie @Magic-89-1r @Rusewicz @Mati-Colchoner @Byku-Duma-Warmii
Sytuacja @Dovco_HandF @Magic-89-1r i @Kamil-Kóska jest podobna do wielu graczy na świecie.
"Ze względu na problemy techniczne wielu menedżerów nie było dziś w stanie uzyskać dostępu do stanowisk menedżerskich. Ponieważ powoduje to nieuczciwą konkurencję, postanowiliśmy odłożyć dzisiejsze mecze.Wszystkie mecze zostaną przełożone na 24 godziny. Wszystkie zegary zostaną zaktualizowane, aby pokazać prawidłowy czas symulacji.
Dziękujemy za zrozumienie i przepraszamy za niedogodności."
Link do oryginału: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/39460/match-delayed-december-11-2018
Mam nadzieję, że naprawią to jak najszybciej
-
@damiś27 Mam nadzieję, że do jutra rzeczywiście wrocimy do gry
-
czyli dzis nie ma zadnych symulacji meczowych ?