Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Pierwsze koty za płoty, czyli 1 Kolejka w Grupie I:
-
W grupie G było tak:
-
Tak bez żadnego remisu? Nuuuudy
-
W grupie G pojedynki wszystkich Łukaszķów zakończyły się remisami Czyżby @Łukasz-Kowalski z @Łuksal , jak i @didierluk z @jepsztel się ugadali na taki rozwój sytuacji ?
-
Grupa H
-
Wysokie zwycięstwo cogito na wyjeździe sprawia, że jest on pierwszym liderem po pierwszej kolejce w Grupie H
-
@damiś27 heh miałem podobnie tylko miałem plan aby zmienić nieco w trakcie trwania meczu a tu bum równo rozpoczął się mecz i od razu komunikat mi wyskakuje na tel że czas na grę Myślałem że potrwa dłużej symulacja dlatego trzeba mieć to na uwadze w następnej kolejce
-
@daroo933
Dareczku i tak by to nic nie pomogło -
@huzar-shakir Jak się leci w odleciane taktyki które stosuję pierwszy raz w życiu to remis mnie zadowala
-
W grupie I @Bolesław-Chrobry podniosl wartosc kadry niestety z tel nie umiem wysylac ss wiec ktos niech wysle z naszej grupy
-
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
W grupie I @Bolesław-Chrobry podniosl wartosc kadry niestety z tel nie umiem wysylac ss wiec ktos niech wysle z naszej grupy
@huzar-shakir Właśnie awansowałeś na 6 miejsce
-
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir Właśnie awansowałeś na 6 miejsce
@Bolesław-Chrobry pewnie z automatu wytrenował graczy na wszystkich 4 slotach i nie będzie pewnie jedynym,który tak postąpi.Cóż,należało się spodziewać, że może dojść do tego typu sytuacji.Nie chciałbym jednak awansować dzięki ujemnym punktom rywali.
-
Nie wiem czy w ogóle czytał wiadomość od Łukasza.
-
@huzar-shakir 2 bramkarzy podniosl wiec to nie byl jesnorazowy incydent