Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
W grupie I @Bolesław-Chrobry podniosl wartosc kadry niestety z tel nie umiem wysylac ss wiec ktos niech wysle z naszej grupy
-
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
W grupie I @Bolesław-Chrobry podniosl wartosc kadry niestety z tel nie umiem wysylac ss wiec ktos niech wysle z naszej grupy
@huzar-shakir Właśnie awansowałeś na 6 miejsce
-
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir Właśnie awansowałeś na 6 miejsce
@Bolesław-Chrobry pewnie z automatu wytrenował graczy na wszystkich 4 slotach i nie będzie pewnie jedynym,który tak postąpi.Cóż,należało się spodziewać, że może dojść do tego typu sytuacji.Nie chciałbym jednak awansować dzięki ujemnym punktom rywali.
-
Nie wiem czy w ogóle czytał wiadomość od Łukasza.
-
@huzar-shakir 2 bramkarzy podniosl wiec to nie byl jesnorazowy incydent
-
@huzar-shakir No cóż. Widać w tej edycji poza taktykami liczy się jeszcze umiejętność czytania ze zrozumieniem.
-
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir No cóż. Widać w tej edycji poza taktykami liczy się jeszcze umiejętność czytania ze zrozumieniem.
Raczej w tej rundzie mistrzuniu .Być może faktycznie jednak Bolek nie czytał wiadomosci wiadomości od Łukasza? Tego nie wiemy,ale jeśli jest kara to powinno się punkty dopisywać.Niestety.
-
@huzar-shakir Dobre zaczepienie za słówko, ale chłopakowi to niestety już na całą tegoroczną edycję może wpłynąć Napisałem do niego w grze, bo może faktycznie nie doczytał, a na forum nie zagląda.
-
@lhundaeion akurat @Bolesław-Chrobry rzadko korzysta z forum i czyta wiadomości więc pewnie nawet nie wie o tym, że nie można
-
@lhundaeion Wielu jest takich którzy nie zaglądają. Aż dziw że cokolwiek wiedzą, co się dzieje w OSM
-
2 Kolejka w Grupie I:
-
@magic-89-1r czyli Bolkowi odejmować punkty teraz czy na koniec ?
-
@huzar-shakir Teraz. 0 punktów przy dodatnim bilansie bramkowym
-
Grupa G, kolejka 2:
-
@huzar-shakir Następnym razem mogę pod tabelą podawać minusowe punkty, a właściwą kolejność w tabeli zrobi się na koniec.