Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@bolesław-chrobry said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@daroo933
Potwierdzam. Dziękuję za pomoc. Może i po zawodach, ale postaram się dograć do końca najlepiej, jak jak dam radę, żeby choć trochę wyjść z twarzą z tego początkowego blamażu. Trochę odwaliłem, ale cóż, to tylko pojedynczy turniej.Ale by było gdybyś awansował:)
-
@stefan-joptwojmać oj bylo tak w ktoryms tam roku co mecz lapalem reda teraz kipeko rozpoczolem ale.moze uda sie cos jeszcze ugrac
-
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać oj bylo tak w ktoryms tam roku co mecz lapalem reda teraz kipeko rozpoczolem ale.moze uda sie cos jeszcze ugrac
Nie tylko Ty kiepsko rozpocząłeś, ja mam jakąś klątwę półfinałów, może w tym roku coś się zmieni:)
-
Dziś jednak Ci nie pykło.Dzięki tobie mój zespół odbił się choć na chwilę od dna.
-
Kolejka 6 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
Grupa G, mecz 6. Można powiedzieć, że dzisiaj się zagęściło. Z pierwszje trójki nikt nie wygrał, z dotychczasowej dolnej połówki nikt nie przegrał. Zapowiada się wyrównana walka:
-
Grupa H
-
@huzar-shakir no a dzieki tobie moj zespol juz na totalnym dnie xd
-
@huzar-shakir no a dzieki tobie moj zespol juz na totalnym dnie xd
Sorry,pozwoliłeś mi zagrać 433... tzn ,twoja oddalona kadra mi na to pozwoliła.
-
@huzar-shakir Oddalona?
-
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir Oddalona?
Sorry,miało być rozwalona kadra .Co Ty myślisz,że jak się z fona piszę to tak fajnie ? Za grube paluchy mam i czasem pierdyknę babola
-
@pawelzylicz nie wiem jak ale sie udalo Pawel. Chociaz statystkyki tego nieodzwierciedlaja
-
Kolejka 7 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
Grupa H
-
@pawelzylicz nie wiem jak ale sie udalo Pawel. Chociaz statystkyki tego nieodzwierciedlaja
Nie ważne jak byle do przodu
-
Grupa G /
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Porażka przy 60% posiadaniu piłki
Nic, tylko pech
-
@pawelzylicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@kret166 Porażka przy 60% posiadaniu piłki Chociaż mogłem remis ugrać
Przepraszam ale co ma posiadanie piłki do wyniku końcowego? Liczą się wykorzystane sytuację i tyle w temacie W realnej piłce wiele takich przypadków było