Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@dovco_handf U nas też ktoś taki się znajduje.
-
@magic-89-1r on pisał o sobie akurat ale pamiętajcie Panowie nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz niejednokrotnie widziałem różne przypadki w tej grze więc grajcie do końca nie poddawajcie się. @Rusewicz @Dovco_HandF w naszej grupie macie kilku punktowa przewagę ale do ostatniej kolejki będziecie mieć ogon więc nie spoczywajcie na laurach
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@daroo933 '' nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz'' moje motto
albo jest taki dobry jak Twój ostatni mecz
-
@marcin657827 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@daroo933 '' nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz'' moje motto
Również je lubie pozdro!
-
Kolejka 10 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
W 10. kolejce grupy G tylko w jednym meczu nie padł remis i nikt nie zmienił swojego miejsca w tabeli
-
@tristan1982 Jakbyś się nie wyrywał, to zobacz, jaka fajna symetria zapanowałaby na stronie z wynikami
-
Grupa H /
-
Jesteśmy tylko ludźmi, a popełnić błąd/pomyłkę jest niestety łatwo.
Chciałbym pogratulować i docenić zachowanie @Rusewicz, bo bardzo fajnie jak ktoś się pomyli i potrafi się przyznać do błędu mimo znajomości regulaminu.
Gratuluję zachowania Fair play.
Niestety regulamin zakazuje tego, kara -1 za każdy podniesiony punkt umiejętności zawodnika.
Piłakrz na początku
Piłkarz po treningu
Myślę, że nie będzie mieć i tak większego znaczenia, bo sam sobie zapewniłeś przewagę że słabsza forma lub błąd nie będzie miał znaczenia w walce o finał Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018.
-
Przemo pokonany przez ... Przemo
-
Półmetek za nami. Wygląda na to, że każdy punkt w rundzie rewanżowej będzie na wagę złota.
Kolejka 11 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
Grupa G, kolejka 11. Na półmetku zmienił nam się zarówno odwieczny lider, jak i odwieczna "czerwona latarnia".
-
@magic-89-1r Jutro może też dojść do sporych zmian w tabeli Czas na rundę rewanżową!
-
@didierluk said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Ciekawe czy tylko mnie zaskoczyła wcześniejsza symulacja, wszystkie mecze godzinę wcześniej
Raczej nie powinno Cię to zaskoczyć skoro zmiana czasu była
-
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Grupa G, kolejka 11. Na półmetku zmienił nam się zarówno odwieczny lider, jak i odwieczna "czerwona latarnia".
hehe,,, jutro walka nowej ze staro 1 w naszej grupie
-
-
@didierluk
Mnie niestety zaskoczyła na innym koncie.