Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Przemo pokonany przez ... Przemo
-
Półmetek za nami. Wygląda na to, że każdy punkt w rundzie rewanżowej będzie na wagę złota.
Kolejka 11 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
Grupa G, kolejka 11. Na półmetku zmienił nam się zarówno odwieczny lider, jak i odwieczna "czerwona latarnia".
-
@magic-89-1r Jutro może też dojść do sporych zmian w tabeli Czas na rundę rewanżową!
-
@didierluk said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Ciekawe czy tylko mnie zaskoczyła wcześniejsza symulacja, wszystkie mecze godzinę wcześniej
Raczej nie powinno Cię to zaskoczyć skoro zmiana czasu była
-
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Grupa G, kolejka 11. Na półmetku zmienił nam się zarówno odwieczny lider, jak i odwieczna "czerwona latarnia".
hehe,,, jutro walka nowej ze staro 1 w naszej grupie
-
-
@didierluk
Mnie niestety zaskoczyła na innym koncie. -
@byku-duma-warmii Gratki Pierwsza moja porażka w tej lidze na pólmetku:
-
@dovco_handf
Dziękuje Jurku, przypadkowo się udało to zrobić. -
12 kolejka grupy G i ostra walka o 6 miejsce, a @suchy998 się ewidentnie zepsuł
-
12 kolejka grupy G / @suchy998 się ewidentnie zepsuł
no coś się zacieło u mnie na 4 ostatnie mecze 1 pkt tylko żebym na koniec nie walczył tylko o honor a nie awans
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@suchy998 Ty się zepsułeś, ja naprawiłem-3 kolejna wygrana z rzędu . Takiej passy nie miałem chyba nawet w 1 rundzie
to brawo ty a ja może faktycznie sie spaliłem w tych MP
-
@suchy998 Ty się zepsułeś, ja naprawiłem-3 kolejna wygrana z rzędu . Takiej passy nie miałem chyba nawet w 1 rundzie
Za to ja mam nadzieję po prostu powtórzyć schemat z pierwszej rundy, czyli słabo zacząć, odbić się od 11., doskoczyć do około środka tabeli na półmetku (wszystko się zgadza jak dotąd) i... mieć mocną końcówkę sezonu.
Ewentualnie początki meczów rewanżowych niech idą lepiej niż ostatnio -
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
to brawo ty a ja może faktycznie sie spaliłem w tych MP
Mnie to się wydaje że czasem wystarczy coś lekko zmienić.Jak nie suwaki to ogólnie taktykę z ogólnymi ustawieniami do niej.Jest też inna opcja,chłopaki chcą na siłę dać mi pograć w Pokemonach,które "uwielbiam"
-
Za to ja mam nadzieję po prostu powtórzyć schemat z pierwszej rundy, czyli słabo zacząć, odbić się od 11., doskoczyć do około środka tabeli na półmetku (wszystko się zgadza jak dotąd) i... mieć mocną końcówkę sezonu.
Ewentualnie początki meczów rewanżowych niech idą lepiej niż ostatnioJak Adam Kszczot w lekkiej na 800 metrów
-
Kolejka 12 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
@magic-89-1r Ale tam u Was się kotłuje!
Pytanie takie teoretyczne, ale w sumie może się praktyczne okazać. Czy mamy jakieś zasady na wypadek, gdy np 6. i 7. miejsce będą miały tyle samo punktów i równy bilans bramkowy? Gra ustawia wówczas kluby alfabetycznie, a w prawdziwym świecie wygląda to przecież inaczej.