Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@Byku-Duma-Warmii Nie ma to jak czerwona w 5 minucie - mimo to remis z ktorego jestem zadowolony w tym przypadku
-
@rusewicz
Powiem Ci, że mam podobnie, tylko że ja remis przed meczem brałem w ciemno, a po meczu niestety już spory niedosyt. -
Grupa G, kolejka 16, dzisiaj znowu nieco remisowo:
-
Kolejka 16 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
Kocham takie mecze jak mój dzisiejszy.Grasz sobie swoje,kontrolujesz mecz i tu nagle bach.Przychodzi 88 minuta i tracisz gola.Zamiast zapewnić sobie awans w miarę spokojnie to będzie trzeba grać o uniknięcie kompromitacji.
-
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Kocham takie mecze jak mój dzisiejszy.Grasz sobie swoje,kontrolujesz mecz i tu nagle bach.Przychodzi 88 minuta i tracisz gola.Zamiast zapewnić sobie awans w miarę spokojnie to będzie trzeba grać o uniknięcie kompromitacji.
huzar vs huzar
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Lubię takie mecze - oddać 3 strzały, zdobyć 2 gole i wygrać wyjazd
-
@pansushe nie do końca się z Tobą zgodzę. Zespół @kimiraj123 oddał 6 strzałów przy moich 10 więc niema co porównywać mojego wcześniejszego spotkania z @Prezes-Kukito .
-
@huzar-shakir
Prawie na to samo wychodzi jednak -
@byku-duma-warmii jedynie co wyszło rywalowi że zdobył komplet punktów.póki co jednak nadal jestem w "6" .reszta nie będzie miała dla mnie znaczenia jeśli na zakończę rozgrywki półfinałowe na premiowanym miejscu dającym awans do finałowej batalii.
-
@huzar-shakir Ta gra chyba coś ma w kodzie z tą 88 minutą. W tym sezonie 88 raz dało komplet rywalowi, drugim razem to ja strzeliłem bramkę w tej minucie. W obydwóch przypadkach więcej strzałów oddał ten, co przegrał mecz
-
@huzar-shakir
Świetnie, tylko nie o to mi chodziło. Czasem mówisz takie rzeczy, które się wykluczają. Zawsze odwracasz stronę tylko dlatego, że coś nie poszło po Twojej myśli. -
@byku-duma-warmii Nie zauważyłem żebym beczał po porażce.Rywal wygrał i tyle.Nawiązałem jedynie do tego rodzaju sytuacji kiedy masz przewagę i przegrywasz,jak i odwrotnie.Może po prostu źle sformułowałem swoje zdanie.
-
G, kolejka 17:
-
Kolejka 17 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
-
-
@huzar-shakir
Nie chodzi mi o to, że płaczesz to porażce. Tylko wcześniej mówiłś, że Twoja obrona bardzo dobrze zagrała jak miałeś gorsze staty, a teraz mówisz, że jakiś gol z przypadku i porażka. -
@byku-duma-warmii powiedz mi,gdzie napisałem- "przypadkowy gol" ? nigdzie.wnioskuję z tego,że jednak źle odczytałeś to co nabazgrałem.
-
@byku-duma-warmii @huzar-shakir Dajcie sobie looz serio takie rzeczy to wyjaśnia się na priv