Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
@huzar-shakir Wyleciałeś? Jeszcze kolejka i już lipa?
-
Przedostatnia kolejka w grupie G, z Mistrzostwami żegna się już obrońca tytułu. Prawie wszystko rozstrzygnięte, ja mogę awansować niby, ale cudem tylko
-
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@huzar-shakir Wyleciałeś? Jeszcze kolejka i już lipa?
Za słaby byłem to odpadłem.Niema wytłumaczenia porażki w IMP,bo z czego?Zmęczony grą nie jestem,budzik zawsze ustawiony na czas,zespół ustawiony jak należy,ale będąc gorszym od innych nie można awansować.Może kiedyś się uda,a jeśli nie trudno.Być może w półfinale ograł mnie przyszły mistrz kraju?
-
@lhundaeion said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Przedostatnia kolejka w grupie G, z Mistrzostwami żegna się już obrońca tytułu.
To jest ogromna niespodzianka, poza tym zabraknie kilku finalistow z poprzedniego roku. Pojawi sie za to w finale kilka nowych osob . Chyba dobrze , byla by nuda jakby co roku w finale grali ci sami ludzie.
-
U mnie 2 zwycięstwa na koniec nic nie dały w zasadzi nic, szkolny błąd z mojej strony, po słabym początku zacząłem kombinować i wyszło fatalnie, co nie zmienia faktu, że byli lepsi i trzeba życzyć im powodzenia w finale;)
-
Grupa H /
Minusowe punkty:AWANS DO FINAŁU MP
Gratuluję
Powalczą jeszcze o awans
Ostatnia kolejka jutro
-
Kolejka 21 w Grupie I
Minusowe punkty:
- Bolesław Chrobry -14 punktów (-11 pkt za podniesienie umiejętności zawodników i -3 pkt za podniesiony poziom murawy)
Do finału awansowali:
Brawa dla tych co awansowali i powodzenia w finale.
@huzar-shakir, @Stefan-Joptwojmać, @Bolesław-Chrobry, @pawelzylicz, @Kret166 i @kimiraj123 dziękujemy za walkę do końca.
-
Odpadam wraz z doborowym towarzystwem.Mistrz Polski i kapitan naszej kadry @Łukasz-Kowalski odpada,drugi z selekcjonerów @Stefan-Joptwojmać odpada,selekckjoner (jeśli dobrze pamiętam)kadry polskiej "juniorów" osm i lider polskiego rankingu menadżerów @Damiś27 odpada...Same szychy,znani i doceniani menago nie zagrają w finale.Nie jest więc aż tak źle,choć liczyłem na więcej
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Odpadam wraz z doborowym towarzystwem.Mistrz Polski i kapitan naszej kadry @Łukasz-Kowalski odpada,drugi z selekcjonerów @Stefan-Joptwojmać odpada,selekckjoner (jeśli dobrze pamiętam)kadry polskiej "juniorów" osm i lider polskiego rankingu menadżerów @Damiś27 odpada...Same szychy,znani i doceniani menago nie zagrają w finale.Nie jest więc aż tak źle,choć liczyłem na więcej
To teraz spróbuj wytypować MP. To dopiero wyzwanie, ja coś przeczuwam, że MP zostanie ktoś z trójki @Rusewicz @Magic-89-1r @Przemek-Kaszti, a na podium może wskoczyć @Marcin657827
Fajnie by było gdyby znalazła się osoba, która zrobi ankietę jak poznamy wszystkich finalistów:)
-
@stefan-joptwojmać każdy który awansuje może wygrać więc takie typowanie jest bez sensu dobrze wiesz jaka ta gra bywa przewrotna
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
@stefan-joptwojmać każdy który awansuje może wygrać więc takie typowanie jest bez sensu dobrze wiesz jaka ta gra bywa przewrotna
Nie tak do końca, bo na pewne czynnik można wpływać, a takie typowanie to fajna zabawa;)
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Trzeba tutaj wspomniec ze odpadl mistrz oraz wszyscy medalisci IMP z poprzedniego roku , czyli @AC-Bubol ( 2 miejsce) , oraz @sniki26 (3 miejsce) . Teraz zagraja inni. Dobra zmiana
-
Finał MP 2017
Największe zmiany w historii MP (przynajmniej te co widziałem)
Porównując obecne MP 2018 i poprzednie MP 2017.
Będą w finale tylko @suchy998 @Dovco_HandF @Marcin657827
Reszta graczy zakończyła swoją karierę w OSM/nie uczestniczyli w MP lub odpadli teraz lub wcześniej -
Notujemy w tym roku bardzo duży wzrost świetnych menadżerów w polskim OSM, co bardzo cieszy w kontekście rywalizacji z menadżerami innych nacji narodowych . To ma swoje odbicie w finale tegorocznych Mistrzostw Polski OSM .
-
@rusewicz Gratulacje Jesteś wielki .
-
@dovco_handf mam 165cm, więc jestem malutki:)
-
Przed rozpoczęciem pierwszego etapu pomyślałem że fajnie byłoby znów zagrać w finale no i jestem
-
No to sporo dzis zalezy odemnie kto awansuje Ja od razu mowie, nikomu nie odpuszczam w tych mistrzostwach, fakt, że w pierwszym etapie wyeliminowalem w ostatnim meczu Cezzaro troszkę mnie bolał, no ale jak sama nazwa mowi INDYWIDUALNE! Powodzenia wojownicy!