Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018
-
Grupa C ~~> Pełna, czekamy więc już na pierwszą kolejkę w komplecie.
-
W grupie A dalej 2 nieobecnych
-
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
W grupie A dalej 2 nieobecnych
Moim zdaniem przed pierwszym meczem powinni wskoczyć rezerwowi, będą trochę do tył z rozbudową stadionu i treningiem ale na pewno się ucieszą że mogą brać udział. Ktoś kto od czwartku nie dołączył do ligi raczej nie myśli poważnie o ugraniu czegokolwiek...
-
GRUPA A
- Liga cała: @maloba @Łukasz-Kowalski @robb-Z @Kret166 @Halit007 @miszomichal @Rhett1 @Kamson73 @Dovco_HandF @kimiraj123 @Bartosz-Qrek @radekwolin (Z listy rezerwowych)
- Nie dołączył: @mikimalinowski
- Powodzenia
GRUPA B
- Liga cała: @AC-Bubol @Przemek-Kaszti @Bolesław-Chrobry @Podgórski-1981 @Pansushe @The-Dredd @benito1001 @Krystoni @borynos @Kamil-Kóska @jepsztel @Michal_ACM (Z listy rezerwowych)
- Nie dołączył: @KasimiPL
- Powodzenia
GRUPA C
- Liga cała: @czarnykotlet @Capler @Mati-Colchoner @sniki26 @Didierluk @Byku-Duma-Warmii @kuligu @m-rebizant @daroo933 @suchy998 @Prezes-Kukito @Sajmon-Pl
- Powodzenia
GRUPA D
- Obecni w grupie D @Szeregowiec @gorkins @Tomcioo81 @FORMOZA @ToomAnyWays @gabkazmc @bylus22 @martin343 @Magic-89-1r @ShakiBoy @Stepan-Kovalenko-1993
- Brakuję w lidze: @Biker294
- Powodzenia
GRUPA E
- Liga cała: @pb1984 @zaloguj99 @Prochacz @maqpax @Marcin657827 @krycha288 @krystian16061994 @rokita666 @Stefan-Joptwojmać @kondziowa1 @Damiś27 @ŁukSal
- Powodzenia
GRUPA F
- Liga cała: @huzar-shakir @pawelzylicz @Lhundaeion @Milanesq @banan1987 @MJGod69Kappa @cogito @9999arek9999arek @stb411 @tristan1982 @Cezarro @Rusewicz
- Powodzenia
-
Do kiedy gracze mają czas na dołączenie?
-
@michal_acm mogłeś się na spokojnie zapisać do IMP,był przecież na to wyznaczony termin przez organizatorów, wtedy miałbyś pewne miejsce w którejś z grup Michu
-
@huzar-shakir Nie logowałem się kilka miesięcy. Przypomniało mi się na dniach że w tym okresie były zawsze MP i myślałem że zdążę. Teraz w sumie nawet jak uda się zagrać to będę sporo do tyłu. Ale co mi tam... Fajnie by było zgrać ze starymi mordeczkami
-
@michal_acm nie ładnie na tak długo opuszczać kolegów
-
Kiedy będą odbywać się pierwsze kolejki w grupach?
-
Grupa D za 22h.
-
Grupa C - dziś
-
Grupa F start (teoretycznie) poniedziałek godzina 21.
-
Czemu czesc lig juz dzis startuje jak byly w tym samym dniu zakladane?
-
@kret166 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2018:
Czemu czesc lig juz dzis startuje jak byly w tym samym dniu zakladane?
Taka gra i taki mamy klimat ;x